Vesić: Novim zakonom o planiranju i izgradnji ubrzaće se proces izdavanja građevinskih dozvola

Ostavite komentar


  1. A štaje sa legalizacijom bespravno podignutih objekata?
    To pitanje je „zaglavljeno“ po lokalnim samoupravama bez vidnog napretka.
    A procena od 5 miliona takvih objekata na teritoriji Srbije, odavno je postala bajatila.

  2. Ne moze se ubrzati da bi se u brzini ishodovalo i pljackala tudja imovina za potrebe nazovi investitora kriminalne organizacije gradjevinska mafijs Beograda i Srbije. Tako se drzavom i kinistsrstvom ne upravlja niti može!

  3. Ja bi porusio sve nelegalne objekte. Ispada da su ovi koji su gradili na kvarno i bez papira pametni, a da su svi koji su radili po zakonu budale.

  4. Što će reći građevinska mafija će aminovana SNS ujdurmama da gradi na svakom koraku Zlatibor je primer kako se uništava sve ono što je tamo bilo prirodno, sad je urbanizovanije od Beograda pa što onda uopšte ići tamo.

  5. Može li išta po zakonu ili uvek moraju kriminalne prečice. A što ne bi izdavanje prebacili i na vrtiće, deca se igraju Lego kockicama i prave kućice, razumeju se ko i sektaški investitori.

  6. Pistovani Vesicu. Vidim puno gresaka rgz, u mom slucaju, gde nemogu se upisati ja na zemljistu, imam 1/4 porodicne kuce, koja se nalazi na kat parceli 9115 Keagujevac 3, kucu sam ja legalizovala i ima upotrebnu dozvolu, i vodila se zajednicka kuca, mene i bivseg supruga, prodao je deo kucetj suvlasnicki udeo, gde nije izvrsena fiz deoba, na parceli vidim nove suvlasnike upusane na celoj parceli, gde kezi i mij suvl udeo, mene nigde ni na 1 m nema, drugo vidim komsije koje imaju kucu do nase i svoju parcelu upisane i na mojoj, fradsko gradjevinsko je u pitanju, nekada, dik se setalo po katastru Kravujevac, i dok giometrima omoguceno da rade sta hoce, ja, kad odem da se upisem niko nereaguje, kao da moj deo visi, predala sam preko advokata za prom imaoca na zemljistu, gde unaored znam da cu biti odbijena, drugo orilikom ozakonjenja kuce, nije se vodilo o odluci suda, da se tada izdvoji moj deo kao piseban deo, nego je spojeno u objekat br 1, dali mogu pidneti ponovo za legalizaciju svog dela i upisati se na parceli, ovako ozakonjen objekat nista se neslaze, postoji i podkrovlje koje nije legalno, drugo moj lokal u kuci koji je trebao biti piseban deo, vodise dnevni boravak, moj ravni krov van gabarita vodu se kao terasa, taj ko je radio projekat, ozakonjenja, i giometri, nista nije tacno, brinem za svoj deo nekretnine, pisto novi, suvlasnici, zele sve, molim vas sta uraditi hvala unaored.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.