Vesić zapretio Vansiju zbog problema na aerodromu

Ostavite komentar


  1. Sve se bojim da plasite mecku resetom jer oni su ore 5 gid uplatili debele oare er srbiji

  2. Problemi na aerodromu Nikola Tesla koji se pod hitno moraju razrešiti i kohe kompanija mora da izvrši.

  3. Francusko „Vinci“ se u srpski transkribuje kao Vensi.
    Inače je to od Leonard de Vinci.
    To francusko ‘i’ je najpribližnije srpskom ‘e’.

  4. Gdesu drugi gradovi .Samo se gradi i živi u proklet Bgd,Novi sad i Kragujevac

  5. A da li moze pitanje zasto strani drzavljani cekaju vise od 1h vremena na pasosku kontrolu pri ulasku u Srbiju? Zaposlite vise granicnih policajaca, ovo nema smisla da se prave kilometarski redovi

  6. Beogradski aerodrom je najgori aerodrom trenutno u Evropi. Na njemu nista nefunkcionise. A Beograd jedini grad u svetu bez funkcionalnog aerodroma
    bez autobuske i zeleznicke stanice. Turisti dobro dosli

  7. Vazi ministre. Da li je tacno da ce buduci direktor Er Srbija biti isti lik koji je ugasio Al Italia, kompaniju. Bravo.

  8. Vesic zapretio…e, da mi je da sam to video, pa da slatko presvisnem od smeha.

  9. Dobro, bre, Vesiću, kakve veze „predsednik Srbije Aleksandar Vučić“ ima sa aerodrUmom?! Pa nije mu to dedovina, pa će ON da priča, ili moli, kako da se vodi aerodrom?! Ne branim Francuze, možda su i za*rali, ali to sa njim nema nikakve veze!
    Na kraju krajeva, on je za tebe i Malog rekao da ste kompletni idioti, pa evo, sad’ ste ministri! Vidiš koliko vredi njegova reč?!

  10. tom direktoru aerodroma su jedino divlji taksisti bili vazni da sredi i izbaci ih i to podrzavamo ali nedopustivo je da tokom radova oko aerodroma tako drzi haos i takav nenormalan i degradirajuci prilaz zgradi za putnike, cisto mucenje, mnogi su se zalili ali nista ne vredi, sad jos problemi operativni unutar zgrade. novi deo zgrade uradjen od bas jeftinih materijala, pogledajte pod najjevtiniji sto postoji , nemaju ljudi jer nece da ih plate, stede ocigledno do besvesti i ovo sve traje predugo i treba Vans upravu i samo upravljanje Hitno da promeni

  11. Istine radi i da bi „narod razumeo“, mnooogo veće probleme je izazvala Air Srbija, otkazivanjima i zamenama letova, nego aerodrom!
    A, da..! Air Srbija je njihovo čedo, pa o tome ćutimo!

  12. Bilo bi dobro da ministar obiđe prostor aerodroma i da se uveri da je ćirilica proterana. Da li je i to ugovoreno ugovorom o koncesiji!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.