(VIDEO) Momirovića vređa pitanje kako štedi: „Potičem iz bogate porodice koja ne kalkuliše…“ 1Foto: MUST/Đ. K.

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović, povodom akcije „najbolja cena“, poručio da štednja svima veoma dobro dođe, ali je pitanje N1 kako on štedi i da li je ova inflacija uticala i na njega, shvatio kao provokaciju.

Ministar Momirović, u društvu predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža, obišao je tokom jutra jedan od supermarketa da se uveri da li su proizvodi sa akcije „najbolja cena“ na rafovima.

On je tom prilikom kupio samo jedan proizvod – porodično pakovanje sladoleda zbog čega ga je novinar N1 pitao kako on štedi i da li je ova inflacija uticala i na njega. Međutim, ministar je ovo pitanje shvatio kao provokaciju, ističući da je pitanje ironično.

„Pitanje je do kraja je ironično, ispod, čak, i vašeg nivoa. Vama je jasno da ja potičem iz jedne bogate porodice koja ne kalkuliše i nije toliko fokusirana da uštedi kad su ovakve akcije, to svi znaju. Ja sam ovde došao kao ministar trgovine da promovišem jednu akciju koja je od velikog značaja za sve naše građane. Akciju na koju sam ja lično jako puno, jako dugo i jako pažljivo radio“, rekao je Momirović.

Reporter N1 nije dobio ni konkretan odgovor koliko ga je koštalo opremanje dece za školu. Rekao je samo da je ranac platio oko tri i po hiljade dinara, pernicu dve i po, ali nije znao koliku sumu je ukupno dao za opremanje dece za školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari