(VIDEO) Momirovića vređa pitanje kako štedi: „Potičem iz bogate porodice koja ne kalkuliše…“

Ostavite komentar


  1. Potice iz bogate porodice koja mu je kupila diplomu osnovne skole, a pare stekli jer su radnike eksplatisali i placali minimal em, I to je to,…

  2. Једна од најгорих ствари је кад неко, ко се распада од пара, покушава да се представи скромним и штедљивим. Најблажи опис је да му не иде. Препотентност и одвојеност од реалности му не дају да буде као ми, обични смртници.

  3. Zasto samo njega pitate, pitajte Djilasa, Aleksica , Mariniku… ovako stvarno izgleda da provocirate.

  4. Zna se kako su se tata Đorđe I mama Nada obogatili 90-tih godina…ti da se pokriješ ušima

  5. Momirovic je pravi primer partijskog kadra koji luta sa funkcije na funkciju a ne zasluzuje ih ni po kakvom osnovu ,mada nije jedini jer ih ima puno.Umesto pravih strucnjaka partijski kadrovi preuzimaju funkcije bez adekvatnog obrazovanja,priprema i sposobnosti.Primera ima bezbroj gde partijski poslusnici preko noci budu postavljeni na funkcije i onda je normalno da se ne snalaze ispadnu smesni i deluju kao da su se izgubili u svemiru sto je zalosno

  6. Politika će ti obezbediti još veće bogatstvo.Sto ste vi bogatiji,narod je siromašniji. Gde će vam duša ,ako je imate.

  7. Ovako nesto, izjaviti („ja sam bogat i ne interesuje me, sta koliko kosta, ali…“)- pogotovo, ministar u vladi jedne drzave je, u prvom redu, nepristojno i krajnje uvredljivo i nipodastavajuce prema gradjanima, koji u vecini – jedva prezivljavaju – zahvaljujuci vama….koji, ste nas doveli na nivo puke egzistencije. Sram da vas – sve zajedno, bude!!!
    Pa, tako nesto (ni, slicno) ne pomisle da izgovore clanovi kraljevskih porodica, ekstremno bogati ljudi – to je pitanje vaspitanja i osecaja mere (ali, sta od skorojevica Momirovica i slicnih, ocekivati).
    U pristojnom svetu i drzavama – razlog za momentalnu smenu!

  8. Ja potičem iz bogate porodice,imali smo sve što smo želeli od dve plate roditelja. I more i zimovanje i nameštaj i odeću i sve. Sada muž i ja sa dve plate samo kupimo jelo,platimo račune, ide na kredit i to je sve. Otplaćujemo stan,školujemo dete,nemamo auto, nismo išli na letovanje. Sada mesečno primam pola plate dok ne unište i moju firmu

  9. Što ministar nije kazao u kojim sve marketing ima robe Najbolja cena,već navodi samo da ima 2500 trgovinski lanaca gde se ova roba može nabaviti.Njima je sladoled i jaja prevashodna roba koja se može kupiti.

  10. ŠtA je problem što je čovek bogat??? Problem što je on ovakav smetenjak ministar, da ne upotrebim precizniji ali uvredljiv izraz. A tek onaj žvaljavi iza što briše žvale ono je tek strašno.

  11. Sada bi bilo efektno da se skupe:Vučić,Momirović,Vučević i Mali i navale na jeftinu jetrenu paštetu.Ali da i Vučić jede,a ne da se izvlači.

  12. Na pitanje kako stedi, smatra da je provokacija? Meni je drago da on potice iz bogate porodice i da njima stednja nije poznata, sto znaci da mu nedostaje osnovno roditeljsko obrazovanje jer njegova porodica nije tako stara pa ga treba uputiti na vreme kada je i kako njegova porodica dolazila do toga bogatstva kako on ne razmislja o stednji. Blago nama. Ziveli

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.