Više od 1.000 učesnika na Kopaonik biznis forumu

Ostavite komentar


  1. Kako ove tajkune koji su kao ministri rasturili privredu Srbije i njen bankarski sistem nije stid da se beče na nas građane kao na bantu pleme?

  2. Tamo gde Vlahović makar u promilima „kreira“ ekonomiju,siguran je put u bedu. Ovi prostori su iznedrili pregršt „stručnjaka“ koji izvanredno vladaju ekonomijom sopstvenog džepa (Vlahović,Pitić,Đelić,Dinkić…..)i sve dok su oni „uspešni“ ekonomija zemlje je sasvim sigurno konstantno na reanimaciji.Biolozi kažu da organizam možda i može da preživi sa enormnom količinom parazita,koliko su u pravu ostaje nam da vidimo.

  3. Da je pravde i prava u Srbiji čovek sa slike i mnogi najavljeni „biznis“ stručnjaci nosili bi prugasta odela !

  4. Smesno je i jadno kad siromasna srbija ciji narod je na ivici bede, odrzava biznis forum?!? Biznisa u srbiji nema ni u naznakama.

  5. Inace podsecanja radi profesor Djuricin je aminovao Dr. Nebojsin doktorat cisto da se ponovi

  6. Opet kuknjava i pljuvanje a opet se postavlja pitanje – u čemu je problem? Skup srpske političke i biznis elite uz prisustvo relevantnih gostiju. Ne sviđa vam se ekipa? Obratite se onima koji su im omogućili da to postanu a to opet nije AV

  7. Godine 2014 državi pretio bankrot. Tada je vlast zavukla ruku u džep građana i sada država više nije u bankrotu. Šta je sa građanima?

  8. Da je države i zakona sve koji se skupe na „biznis forumu“ pohapsiti i na robiju a imovinu konfiskovati od svih i sve familije.

  9. 25 godina ovog foruma i 25 proteklih godina srpske ekonomije. Rezultati smatranja ovih strucnjaka su vise nego ocigledni…

  10. Kakvog moralnog kredibiliteta ima ovaj Vlahović da priča o ekonomiji? Šta on da savetuje nekoga kad je sve upropastio (osim svog bankovnog računa i imovnog stanja). Dosta bre ovakvih „stručnjaka“ po Srbiji!

    1. Ovakav forum ne prave ni najbogatije zemlje ovo je zamajavanje naroda a za ,Cankanjih lep provod. Cudi me sto nisu pozvali DinkicA,Labusa, Svilanovica, Vuka Draskovica, Velju Ilica CANKA,Kostunicu I zORANA zivkovica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 4

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.