Više od 100 govornika iz oblasti tehnologije, preduzetništva i investicija na SPLET konferenciji 11. oktobra u Beogradu 1FOTO: PROMO/SPLER Konferencija

SPLET Konferencija 2024, održaće se sutra, 11. oktobra u MTS Dvorani u Beogradu. Organizatori najavljuju bogat program, sa više od 100 govornika i 90 sesija raspoređenih na čak 10 bina.

Program traje od 9 do 17 časova, a konferencija će obuhvatiti veliki broj tema iz oblasti tehnologije, preduzetništva i investicija, saopštili su organizatori.

Kako je najavljeno, Startap zona će okupiti timove koji će predstaviti svoja inovativna rešenja, VC zona pružiće jedinstvenu priliku za povezivanje investitora i startapa kroz direktne razgovore o mogućim investicijama, dok će posetioci imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama i rešenjima u Expo zoni.

„SPLET Tech konferencija ima za cilj da osnaži tehnološke startape i preduzetnike kroz povezivanje sa vodećim stručnjacima i investitorima, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Ove godine, fokusiramo se na stvaranje prilika za globalni rast i skaliranje poslovanja, dok omogućavamo startapima da steknu ključne uvide i kontakte koji će ih voditi ka međunarodnom uspehu. Verujem da će SPLET konferencija doprineti daljem razvoju naše tehnološke zajednice i postaviti temelje za nove uspešne poslovne priče,“ izjavila je direktorka Inicijative Digitalna Srbija Tanja Kuzman.

Za sve koji traže podršku u pokretanju sopstvenog biznisa, kako je saopšteno, organizovana je Sala 10, interaktivna zona namenjena budućim preduzetnicima. U ovoj zoni, posetioci će moći da dobiju odgovore na ključna pitanja i pronađu potencijalne partnere za realizaciju svojih ideja.

„I ove godine SPLET Konferencija donosi mnoštvo sadržaja, pružajući priliku da se u jednom danu čuju najnoviji trendovi i ostvare važni kontakti u svetu inovacija, preduzetništva i tehnologije. Pored sjajnih predavanja, preduzetnčkih priča, panel diskusija i radionica, ne propustite da čujete i prezentacije pet inovativnih startapa na glavnoj bini u okviru javne Pitching sesije“, poručuje direktorka projekta „Srbija Inovira“ Aleksandra Popović.

„Ovogodišnji SPLET imaće i humanitarni karakter, jer će po prvi put na našoj konferenciji, posetioci moći na licu mesta da kupe NFT radove lokalnih umetnika i tako ostvare donaciju“, dodaje Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari