VKS: Banke moraju taksativno navesti troškove koje su imale

Ostavite komentar


  1. Ukoliko banke dokazu na jasan i nedvosmislen nacin koji su troskovi obrade kredita neka ga i naplate.Tesko da banke to mogu dokazati, npr.ugovoreni procenat od 2 posto od iznosa kredita je pausalan, odredjen od strane banke,nije jasan i nedvosmislen i ne zna se koji troskovi tu spadaju,to ni banke ne znaju a kamoli klijenti…

  2. A šta ćemo sa bankama koje su pobegle, bukvalno pobegle dok se još uvek slivala mast sa njihovih brada? Ko će platiti njihove genijalne izume? Ko će platiti troškove naplate obrade kredita koji sam uzeo kod Alpha banke zbog kojeg sam morao da odem iz u 44. godini života sa pritiskom 21/120 kako mi oni gizdavi javni izvršitelji ne bi plenili imovinu? Gde su oni sada? Da li će njihov ceh platiti banka koja je preuzela njihove klijente? Što se mene tiče, alal im svaki dinar koji su mi oteli. Niko me nije vukao za rukav da uzimam kredit. Jedno mi žao što me Narodna banka Srbije nije zaštitila. Ali, avaj! O, zlehude sudbine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.