Vlada ponudila jednokratnu pomoć poljoprivrednicima

Poljoprivrednici tražili skidanje akciza i veće subvencije po hektaru

Ostavite komentar


  1. 3.aprila biramo ko može da da ispuni , da postuje seljaka a ne da ga naziva pogrdnim iminima!

  2. Ma zar je važno što su džepovi poljoprivrednih prazni. Bitno je da su njihovi džepovi puni.

  3. Stanje u poljoprivredi najbolje oslikava slika nasih sela. Sela su mrtva. Prazne kuce koje dele. Kad se neko useli nema komsija, nema ljudi. Sta on tamo da radi? Nema posla. Za te porodice nema 10.000e po zaposlenom jer njima to puno znaci. Te pare ce dobiti neko ko ih ima, a ne neko ko nema i kome su neophodne

  4. Samo neka se gradi Beograd I autoputevi.Vojvodina ne moze hraniti Srbiju a da ja uzvrat nista ne divine.Primera radi u Somboru je stanje katastrofalno.Vucic je dobio glasove u istom tom Somboru I okolnim selima.A da uzvrat je ponudio bedan zivot svojim glasacima.Drzi na funkciji ministra poljoprivrede nestrucnog za tu funkciju.Svu zemlju Arapi pokupovali pa predlazem da se Vojvodina zove Arapski emirati.Da se osvrnemo na primaoce socijalne pomoci koja su zrtve privatizacije a pomoc koja dobijaju je je toliko bedna da vredja dostojanstvo svakog coveka.8.700 sin.Zar je taj novac vredan toga Vucicu da dam glas za tebe.E PA nece moci gospodine predsednice.

  5. Gospodine predsednice da li znas da sezonci na njivama u okolini Sombora rade za dnevnicu 2.400 sin.Niko ne zna cije su vlasnistvo te njive.Nadnicari se smatraju kao jeftina Radna snaga bez ikakvih prava.Na zanadu se nadnicari cene kao vredni ljudi I za uzvrat se dobro placaju.Ima li tu neko u ovuj drzavi ko ce se pobrinuti za ovaj problem.Mazda ministar Nedimovic da se posveti gore navedenom problemu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.