Vlada Srbije formirala radnu grupu za izgradnju novog mosta preko Save u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Izgleda da im se stari most ne uklapa u vizuru BG na vodi,napravice neki stakleni da ne remeti pogleda a ovaj stari ce ko kulturno dobro biti preseljen tamo gde i treba da stoji,gde ima funkciju,u parku.Kakvi vizionari?Izgleda da ta ideja nije izgorela sa knjigom.

  2. nek ostane za putnike pesake i bicikliste a most je simbol beograda.sigurno.samo mezitelji beograda mogu da pomisle da se most ukloni!

  3. Jaka „stručna“ komisija; Vesić & Co, Ministarstvo finansija, direkcija za imovinu na čelu sa Zorkom Koridorkom. Šta svi oni znaju o mostovima – kako se projektuju i grade, čemu sluze, zašto treba baš takav most? CIP će biti prisutan u tom telu kao one hijene koje čekaju da se lavovi najedu, pa da skoče po svoj deo plena.
    Gde su stručnjaci sa građevinskog fakulteta, arhitektonskog fakulteta, saobraćajnog fakulteta, urbanisti …? Narod neće dozvoliti da se ruši stari most, da se gradi nebulozna žičara i još nebulozniji metro “ od livade – do livade „. ŠTA RADITE BRE ?

  4. Banda je potpuno poludela!
    Da bar imaju malo obraza pa da pošteno napišu negde da stari most uklanjaju jer tramvaj kloparaju a to smeta onima u solitrima u „Beogradu na vodi“. I ne samo što smeta , nego će vučić u ovoj svojpoj privatnoj investiciji mnogo više zaraditi s novim mostom jer će, zbog drugačijeg pogleda i bez tramvaja, kvadrat biti skuplji. A oni koji su odlučili tu da stanuju ne čuju pumpe koje im svakodnevno, 24 sata, izbacuju vodu iz temelja, ali čuju tramvaje. I umesto da banda promeni šine, da sredi most i zadrž ga kao istorijski spomenik, srušiće ga i izgraditi novi.
    Naravno, slupaće ogroman novac iz kredita.
    Onda će nam za 20 – 30 godina biti slaba uteha što su vučić i vesić u zatvoru, kad država bude morala da vraća pokradene kredite, kao što do 2040 godine moramo da vraćamo kredite koji su uzimani za vreme J.B.Tita!

  5. Ajde bre narode više, da se zatvara ova radikalska gamad, uništiše sve, kao kuga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.