Vlada Srbije i Beograd prave zajedničko telo za EKSPO 2027 1foto (BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ)

Premijer Miloš Vučević i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić dogovorili su danas da Vlada i Grad oforme zajedničko radno telo radi dalje sinhronizacije i unapređenja rada i kako bi realizacija projekata EXPO 2027 „bila još efikasnija“, saopšteno je iz Vučevićevog kabineta.

Vučević i Šapić su se saglasili da je dosadašnja saradnja Vlade i Grada Beograda „bila na odličnom nivou“, i ocenili da je to „doprinelo i rezultatima koji su postignuti u Beogradu“ koji su „na ponos Beograđana“.

U razgovoru o daljem razvoju glavnog grada i novim kapitalnim projektima Vučević je izrazio „punu podršku za politiku gradonačelnika Šapića“, i naglasio da „Beograd i cela Srbija nezaustavljivo napreduju“ i da će „projekti koji se grade i koji će se graditi za potrebe međunarodne izložbe EXPO 2027 dodatno doprineti tom razvoju.

Dogovoreno je Vlada i Grad Beograd oforme zajedničko radno telo radi „dalje sinhronizacije i unapređenja rada i kako bi realizacija projekata bila još efikasnija“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari