Vlada Srbije: Ne zatvaraju se šalteri Poreske uprave, Upave carina i Uprave za trezor

Ostavite komentar


  1. Gospodo, lažete, juče je šalter u Poreskoj upravi Voždovac bio zatvoren.
    Takodje, portiri na ulazu u PU su tražili svakom ko ulazi u zgradu PU ličnu kartu i upisivali imena stranaka na jedan papirić. Tako ste direktno pomogli širenje virusa preko ruku. Da li je to digitalizacija rada Poreske uprave, ocigledno jos jedna velika laz?
    Pored toga i u opštini Voždovac gotovo nijedna služba ne radi. Kako vi mislite da mi privrednici radimo i platimo vam poreze, doprinose i ostalo.
    Podsecam da smo 1999. imali ratno stanje,pa su i tada državne službe redovno radile i funkcionisali smo.
    Sad je nemoguće funkcionisati.

  2. Da li ce Poreska uprava izaci sa merama u vanrednom stanju, ako je NBS dala moratorijum za otplatu kredita, dajte i vi u poreskoj upravi odlaganje poreza i doprinosa na zarade preduzetnicima kao i odlaganje pdv-a. Shvatate li da preduzetnik ako ne radi, ako mu je prodaja jedini nacin prihoda a pritom nema prodaje, nema novca na racunu i nema od cega platiti ni doprinose, ni zarade, ni pdv!!! Hitno dajte svoje misljenje i pomoc preduzetnicima jer mi koji kod njih radimo necemo primiti platu i od cega cemo ziveti i kako cemo mi placati racune???

  3. Premijerka nas obavestava da ce Poreska uprava i dalje normalno funkcionisati. Nazovem moju filijalu, imam vise brojeve telefona, i niko se ne javlja. Mozda da anas pita nekog ozbbiljnog sta je tacno, da li rade ili ne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 6

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.