Vlada Srbije nova, privredni kurs ostaje stari: Kako stručna javnost ocenjuje ekonomski deo kabineta premijera Miloša Vučevića?

Ostavite komentar


  1. Nova Vlada će nastaviti razvojni put Srbije i to građani znaju da cene i poštuju.

  2. NOVA, A STARA VLADA!

    Ne znam šta se očekuje od nove Vlade, koja po svemu je ona predhodna.Da bi ova nova vlada uradila nešto dobro za ovu zemlju treba da radi bolje, a ne samo da sluša vođu, klima glavom i aplaudira šefu, a sve ostalo je sporedno i takav će biti uspeh njihovog rada u nastojećem vremenu. Mnogo smo istrpeli u njihovoj vladavini od 2012. godine, tako ćemo i u narednom periodu, valjda će vratiti otete penzije i povećati penzije na 60% prosečne plate u zemlji Srbiji na brdovitom Balkanu, u ostalom biće kako nam pripreme bolji život, ukoliko mogu i znaju?

  3. Potpuno je nebitno koji fikus je posadjen u koju fotelju.Gradjani ih plaćaju da glume ministre, a sve odluke donosi Oskar.

  4. Sveto trojstvo Vučiće
    vog režima je zaduži
    vanje,zaduživanje,za
    duživanje.Razlog je
    prost stvaranje nove
    radikalske elite,koja
    će finansirati SNS .

  5. Najogavniji lik na politickoj sceni koji se pojavio u javnosti poslednjih 10-tak godina. Smrad!

  6. Koji sibicar kao i svi ministri ,oj bože ko da imamo zemlju od 200 miliona ljudi.

  7. Hristos Voskrese, Srecan vam Uskrs draga redakcijo Danasa. Milsim da bi to trebala da bude vasa prva cestitka a ne zagadjivanje danasnjeg dana ovim skockom i parapolitickim temama. Najiskrenije. Vasa redovna citateljka.

  8. Strategija zaduživanja za finansiranje infrastrukture i davanje subvencija investitorima će verovatno ostati ključni elementi ekonomske politike.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.