Vlada Srbije ograničila cenu goriva

Ostavite komentar


  1. Mogli su da sačekaju da cena ode na bar 200 dinara???!!!!! Ovo je samo predizborna propaganda.

  2. Bravo genijalci!
    Šta će se desiti ako distributeri nemaju računa da prodaju po toj ceni?
    Hoće li opet biti goriva u flašama?

  3. Kada su sve ostale cene na osnovu cene goriva skocile, ogranicava se cena goriva. Sad je gorivo manje, da vidimo koja roba ce imati manje cene.

  4. Opteretili goriva sa ogromnim akcizama, najskuplji u regionu, deru gde stignu, i gle pojavljuju se kao spasioci?!
    Prvo sve zakuvaju, opljackaju narod a onda se zdusno daju da rese stvar KAO. Nemojte zaboraviti da je auto gas u junu bio 66 dinara a sad je jedva ispod 100. Zao mi je sto nismo Francuzi ili Grci ili neki narod koji ima petlju da im pokaze kako prolaze lopovi.

  5. Pa sto panicimo? To je iznos za jedan litar goriva od jednog evra- koliki treba da bude realan kurs evra.Pa naravno da se salim…

  6. Pa jesu cene otišle ali zato su povećali i penzije čitaaavih 5,5 posto, pa prosečno povećanje od oko nekih hiljadu dinara će sve ovo da nadohnadi.

  7. Šta će biti sa veleprodajnim cenama,još malo pa će se izjednačiti sa maloprodajnim.Ljudi koji rade sa pumpama da ih zaključaju,stvarno nema smisla.Verovatno naše privatnike treba maximalno dotući.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.