Vlada Srbije usvojila minimalnu cenu rada od 32.126 dinara

Ostavite komentar


  1. Državi u nestajanju nije ni bitni koliki joj je minimalac. Polako svi upadamo u njega jer „gazde“, čitaj ološi, daju samo tu bedu a ostalo neoporezovano na ruke, na štetu i radnika i države ali na korist nekih pojedinca. Hmm, zašto to tako poznato zvuči. Ništa, nastavimo da se pravimo da to ne vidimo. Do nestanka.

  2. Dart Vejder naložio je Vladi Srbije da usvoji danas predlog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Tako treba da glasi vest.

  3. Kad je državna kasa puna k’o brod, vlasnici trgovinski radnji i ćevapdžinica kupuju svake godine neku nekretninu i voze AUDIje, vlasnici društava sa više desetina radnika beleže milionske dobiti, red je da i običan radnik može da, od svoje minimalne plate, odvede porodicu u restoran na roštilj i piće. Ovom prilikom čestitam „minimalnom“ radniku ali i privatnicima i vizionarskoj vlasti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.