Vlada Srbije usvojila predlog države za frilensere

Ostavite komentar


  1. Sramota, vlada pregovara sama sa sobom i usvaja predloge koje su frilenseri odbili!

  2. sramota je i Vlade i opozicije sto tako olako zanemaruju zakone ove drzave. Cime su to frilenseri zasluzili da ne placaju porez jednako, da budu povlasceni u odnosu na druge gradjane ?

    1. Koji to građani plaćaju porez od 50% na neredovne prihode, 5 godina unazad? I bez ikakvih beneficija i pravne zaštite zagarantovane zakonom. Kakav smo narod…

    2. Frilenseri rade godinama unazad,zakon postoji godinama unazad.Zašto po tom zakonu godinama unazad nije regulisan taj porez?
      Sad su se setili?Prazan budžet?
      Ekonomski tigar.

  3. E sad, posto zivim na selu i znam kako drzava pomaze poljoprivrednike, da, da cak i najbogatije. Da vidimo da li ce tako isto da pomaze i ljude koji se na selu bave visokim tehnologijama. Ako ja sve ovo treba da placam, da li cu ja imati subvencije na struju, internet… da li ce mi drzava dati 50% od cene racunara i softvera koji koristim, popust na dedicated server… Cisto hocu da znam sta je strategija vlade, izvoz kukuruza i zamrsnute maline ili mozda i visoke tehnologije.

  4. Neodgovornimm radom Poreska uprava svojim propustima u svom radu kaznjava zatvaranjem i unistavanjem privatne firme. Svi govore o propustima obveznika a gde su propusti Poreska uprave koje niko nesme da pomene Poreska uprava je kontrolni organ a ne samo naplatni organ za otimanje para od privatnog srktora koji nema zastitu

  5. Piše se pravNosnažno a reč pravonažno znači isto što i levosnažno ili desnosnažno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.