Vlada usvojila Predlog Zakona o budžetu za 2020., predviđen deficit 0,3 odsto BDP-a

Ostavite komentar


  1. Usvajanje budžeta i rasprava u Skupštini, biće po receptu kao i prošli budžet???? Mada, nema opozicije u Skupštini, pa će verovatno „demokrata“ Šešelj da je izigrava. A onda za ti meseca ( maksimalno ) , rebalans!!!

  2. Kasa če ministar ili Vlada da ukinu zabranu zapošljavanja u javnom sektoru. POdržavam g-dina Zelenovića koji je jedini iz opozicije izjavio da nema izbora dok se ne ukine zabrana zapošljavanja.

  3. „Doktor“ je čudo. Zadužuje se država, i to isto zaduženje prikazuje kao dobit. Neverovatno. Izaći će nam sve na svaku rupu. Opet će jaje da košta 1.000.000.000 rsd.

  4. Skoro 2 mlrd € za pobrojanu saobracajnu infrastruktu a ja stalno vidim najave ministarke Mihajlovic o stranim novim kreditiranjima, stranim novim izvodacima (Strabag) i stranim novim radnicima (Kinezi) dok nasi rade po Rusiji i gube svetske reference u sopstvenoj domovini! Kuda idu onda ove 2 mlrd € pored svih ovih novih i starih stranih kredita? Gde je domaca akumulacija od najskuplje putarine u Evropi posto se od Zeleznica Srbije ne moze vise nista ocekivati sa 4 para medunarodnih vozova dnevno sa po 2-3 vagona? Doterali smo cara do duvara a siri se lepo vreme „dr.“Mali

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.