Vlada zaboravila obećanje o spuštanju akciza na dizel

Letošnje blokade puteva zbog visoke cene dizela i benzina bez efekta

Ostavite komentar


  1. Kako to mislite da protesti nisu imali efekata? Imali su velikog za ucvrscivanje diktature i demonstriranje zloupotrebe policije u suzbijanju izrazavanja opravdanog protesta gradjana koji nema veze sa strankama i borbom za vlast vec kradjom koju Vucic sa koalicijom sprovodi prevelikim i neosnovanim poreskim opterecenjima. 5000 prekrsajnih prijava su rezultat kao i maltretiranje gradjana od strane policije i politicara sns u medijima kao i naredbama policiji da spreci po svaku cenu okupljanje gradjana na temi koja pogadja sve u Sbiji i pokazuje pravi karakter pljackaske politike koja se prikazuje epohalnom ekonomskom mudroscu. Na temama koje pogadjaju mali broj gradjana licno, taktika im je pustanje i samo medijsko satanizovanje zrtava koj proizvode vec 6 godina u ogromnom broju, ali na pojedinacne patnje ima malo solidarnosti medju gradjanima, na zalost.

  2. „Не ваља да држава уређује цене, треба пустити тржиште…“ – ово важи за поштено тржиште а не за лоповску банду (власници свих малопродајних фирми) која се међу собом договара о зидању цена на њихово заједничко задовољство. Код нас су поред „привредника“ лопови и у власти па је народ још срећнији.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.