Vladina pomoć zbog suše "uopštena, zakasnela i zanemarljiva"

Poljoprivrednici i ne znaju kakvu im je pomoć država pripremila

Ostavite komentar


  1. Citam sta govori vas anonimni "strucnjak" i jasno mi je zasto je anoniman – zato sto to niko ko drzi do strucnog integriteta ne bi rekao. O kakvom navodnjavanju ratskih kultura moze da se govori u kontekstu licnih investicija? Ko je to u Vojvodini imao toliko zaradjenog novca da je mogao da uspostavi infrastrukturu za navodnjavanje svojih njiva?! Ili vocnjaka? Poljoprivreda je konkretna stvar, konkretnija od matematike. Mudrovanje "anonimnih strucnjaka" isto je kao i tvrdjenje da 25 po tudjem turu i nije tako strasna kazna….

  2. Ministar i njegova ekipa su katastrofa,veze oni sa zivotom i poljoprivredom nemaju. Nek vrati on nama otete subvencije na 12000 i neka skine akcize,ako misli da ne bude grobar srpske poljoprivrede. Navodnjavanje i mehanizacija treba da budu zasebne mere u odnosu na subvencionisanje proizvodnje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.