Vladinim preuzimanjem niškog aerodroma u opasnosti drugi aerodromi

Ostavite komentar


  1. Samo sam procitao uvod, „preotimanjem aerodroma „Konstantin Veliki““, i to mi je bilo dosta da znam sta „gospodin“ zeli da kaze. Ove ljige iz opozicije necu ni da slusam, ni da citam sta pisu. Oni samo pljuju po vlasti, da bi dobili neki pozitivan politicki poen. Ja podrzavam ovu vlast, i verovacu opoziciji tek kada budu prestali sa napadima, i kada budu izneli neki konkretan predlog, dobar, za resavanje nekog problema!

    1. Blago majci koja te rodi ovako pametnog.Ko moze da podrzava plackanje sopstvenog naroda samo ljiga.

  2. Ne zelim da poverujem u tajne ugovore ali definitivno aerodrom u Nisu je bio u poletu pa se svasta ljudima vrzma po glavi.

  3. Dokle će trajati ovo pljuvanje po svakom mogućem potezu vladajuće stranke? Pobogu, jedino što opozicija trenutno radi je priča…u prazno. Gde su dela gospodo?

  4. Mislim da su se nešto preračunali niko ništa neće da proda ako nema korist

  5. Sumlju je lako izbeci, obelodanite ugovor sa francuzima. Posto ga ne objavljujete nema sumlje da je napravljen maliverzcija i zakulisna radnja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Austrijsko regulatorno telo kaznilo Alta pej grupu za 154.000 evra 10

Austrijsko regulatorno telo kaznilo Alta pej grupu za 154.000 evra

Austrijska agencija za nadzor finansijskog tržišta (FMA), koja je državno regulatorno telo, uvela je sankcije kompaniji Alta pej grup (Alta pay group), koja je u vlasništvu Davora Macure, biznismena bliskog SNS-u. Sankcije su uvedene još jednoj osobi, ali njeno ime nije obelodanjeno, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.