Vlasnici seoskih benzinskih pumpi se žale na NIS agro kartice: „Skuplje plaćamo dizel nego što ga prodajemo“

Ostavite komentar


  1. Pa dosta ste se bogatili na grbaci naroda… Sto kaze jedan ministar-to vam je trziste, nadjite jeftinije gorivo ne morate da prerprodajete nisovu naftu-izdajte nis-u pumpe i neka oni prodaju svoju naftu a vi uzivajte u kiriji… Eto i to sam vam resio

  2. Ali zato na seoskim pumpama ne možete platiti karticom, jer im aparat nikada ne radi. O fiskalnom računu da ne govorim….to ne postoji.

  3. Drzava je i preduzela sve mere da nas sitne pozatvara, iluzorno je traziti od drzave da preduzme mere. Gde god se drzava umesa u buznis tu je propast zagarantovana. Ogranicavaju cene, brasna, hleba, goriva , mleka ,ulja ,secera , a podizu cenu struje, poreze, akcizu. Pametno
    m dosta.

  4. Drzavni nameti su ogromni oko 105 dinara po litri, zato nam je gorivo skupo. Nisu se pojedinci obogatili nego nam vlast skide kozu sa ledja. Onaj sto iskopa naftu, preveze se do neke luke, pa prevoz brodom do rafinerije,prerada u rafineriji, prevoz do pumpe , vlasnik i radnici na pumpi svi se uklope u 95 dinara, i svi zarade. A ovi sns strucnjaci uzmu 105.

  5. Što se niste žalili na nenormalne dobiti u onim nesrećnim vremenima i do uvodjenja markera u derivatima,bili vi čuvati pare dok ste imali šta da čuvate! Da li je bilo normalno zaradjivati po 10 do 15000 maraka dnevno,to je itekako bilo normalno!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.