Vlasnik hotela u Beogradu: Simuliramo biroe za zapošljavanje

Ostavite komentar


  1. Da li hotelijeri imaju svoje udruzenj?. Ako imaju, neka organizuju konferenciju za stampu, neka iznesu probleme koje imaju, sa detaljima kredita za likvidnost koji su u proceduri ili cak odobreni, a nisu isplaceni. Takodje moraju izneti zahteve za podrsku hotelirejskom sektoru. Bez obracanja javnosti, ostavljaju prostor ministru Malom da se hvali datim kreditima ili Vucicu i Brnabicki koji najavljuju dobre vesti za hotelijere, a nikako da ih pretoce u konkretne aktivnosti.

  2. A ko je vlasnik hotela „Moskva“ ?? Da nije „neki“ Zrenjaninac !??? Šta on ima da kaže ?? Il’ će opet država ( tj. „kum“) da „pomognu“ ???!

  3. Sramota kako su se svi iz vlasti poneli prema ovoj privrednoj grani! Daju novac induatriji i fabrikama hrane i vode koje krizu nisu ni osetili a sutra će taj turizam da im oživljava državu devizama koje turisti donose. Sramota!

  4. Od ove usrane drzavo nista ne treba ni traziti a jos manje ocekivati…Svojim gradjanima Nemacka je po glave zaposlenog I ugrozenog iplatila bespovratno po 10.000 evra..Licno mi ne treba drzavna milostinja…I njihove zakulisne pomoci..svake ce okamatiti I otimati..

  5. Interesantno kako se drzava ponasa tokom korone prema grani privrede koju uporno forsira – od 6-mesecne novogodisnje rasvete zarad turista, gondole, najnovijih „atrakcija“ po recima av – Bg na vodi i spomenik,… Ako mene pitaju, neka hoteli omoguce mesecni zakup dok traje kriza za 250-300 evra i ja cu da dodjem. Gadi mi se sada da trazim stan u Bg.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.