Vlast se trudi da pred izbore odobrovolji građane

Da je zamrzavanje cena zbog zaustavljanja inflacije ekonomska mera, prvo bi Narodna banka podigla kamatnu stopu

Ostavite komentar


  1. Vlast je sama kriva što je izgubila poverenje građana. Bahaćenje, nepoštovanje zakona, korupcija ilaganje nisu osobine kojima se stiče poverenje. Ali može dobro da se profitira zar ne.

  2. Pa to nije nista novo, zar ne?? Vazda bilo..
    Zato moj glas ide protiv i iskljucivo protiv, pa neka se češu tamo gde ih „ne svrbi“…

  3. Tako je trebalo u startu, as ne samo pred izbore. Očigledno je da kopiraju bivšu socijalističku vlast koja je vodila računa o standardu populacije i donosila odgovarajuće mere.

  4. Meni nije jasno gde su ovde ekonomisti. U redu je da se štite potrošači, ali gde su interesi proizvođača? Da li mogu da urade pozitivnu kalkulaciju ukoliko ostali imputi porastu, a njihova cena bude ograničena. I to se redovno događa seljacima. Niko ne pritiska cene imputa, ali se njihova cena stalno ograničava, najčešće uvozom robe sa drugih tržišta, i to često sumnjivog kvaliteta, uz elemente korupcije na svim nivoima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.