VOICE: Panon iz Crvenke nema struje a mogao bi da proizvede mnogo deficitarnog alkohola

Ostavite komentar


  1. Ovo je za rubriku verovali ili ne. U momentima kada je biti ili ne biti u EPSU neće da se odazovu na poziv. Odmah smeniti odgovorne za ovo i odmah priključiti fabriku.

    1. Ovo se može tretirati kao teško krivično delo.Vlada treba da naredi Direktoru EPS-a, da u roku od 24 sata dovede struju u fabriku, a papirologiju da rešava kad završi priključivanje na mrežu.Tačka.

  2. Dobro ste podsetili terenske radnike Andreja Vucica i njegovu ekipu da posete Panon i preuzmu proizvodnju!

  3. Nadam se da nije to cuveni Julijan Rac iz Szentomasa koji na sve strane vara ljude. Ljudi ga jure po selu da im plati psenicu.

    1. Ne to je gospodin iz Ruskog Krstura,bivši direktor ovog preduzeća pre nego što ga je Momo Rajić uništio i isti je ok.

      1. Hvala Beli. Samo treba navesti i da je ovu moćnu firmu isto tako uništio nemar i lopovluk zaposlenih te doveo do ove tragikomike. Ono sto je bitno i sto bih voleo, je da ta firma ponovo pokrene proizvodnju i da posluje. Naravno i nakon ovog s…nja!!

  4. U Kovinu postoji proizvodnja alkohola ali inspektori stalno ometaju rad fabrike, nešto tu nije u redu.

  5. E da je AV pravi samo bi nazvao direktora ED i ostavio mu dva sata da se priključi struja ili nakon toga vremena da podnese ostavku.Velja je tako radio.E da sad imamo jedno pet Velja baš bi nam valjalo.

  6. šta kažete: “VOICE je pokušao da stupi u kontakt sa nadležnima u ED Sombor, ali bez uspeha.“ Prosledite ovu informaciju u dom zdravlja ili zavod za javno zdravlje, kada zovu iz ED oko epidemije – da im se ne javljaju. Ili ako direktor slomi nogu da mu se ne javljaju iz Hitne pomoći. Pa da vidimo kako to izgleda kada se niko nikome ne bude javljao.

  7. E pa ako u vanrednom stanju, doduše privatnog tipa, ne može da se obezbedi elementarna stvar onda sami prizivamo italijanski scenarijo pa nek nam bude

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.