Vojni penzioneri: Vučiću, nek’ država vrati ono što nam je otela od 2012. godine

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi da smo mudri sa godinama iskustva. A ponašamo se ko bravo kojima pola godine nije davala so a sad novi Čobanin od onog što nije davao daje po šaku a mi penzioneri blejimo kako je Pastir dobar?Neponovljiv lakoća blejanje penzija loš primer naraštaja.

  2. Ne branim nikoga,ali ti ne tra.ze penzije od 2000-2012.Ili su ti penzioneri pomrli pa nema ko da trazi.Secam se da moj otac nije mogao hleba da kupi od penzije.

  3. Šta bi sad ovo; od decembra, a rekao je od septembra???
    Ovog više ni za glavu ni za rep uhvatiti.

  4. Pa ima li zakon kada se koriguju penzije. Zbog cega u februaru obećavati povećanje u decembru. Čisto z…….

  5. Vama vojnim penzionerima koji ste bili starešine od l991.g. pa do 1995.g. ttreba oduzeti penzije jer niste banili državu za koju ste položili zakletvu i bili ste debelo plaćeni

  6. Kako vas bre nije sramota???!!!Dobili ste super penzije sa 50-55 godina života,stanove i to ne male(ili ste ih „kupili“ po simboličnoj ceni),gomila vas utrpala žene i decu u vojsku,letovanja i zimovanje džabe,povlašćeno lečenje i da ne nabrajam!!!Pri tome ste se sklonili kad je trebalo(sa 70 % vojske na frontu komandovali rezervni oficiri kao ja)i sad ste vi ljuti na državu!!!Zbog vaše nesposobnosti i neznanja a i izdaje izginu gomila dece regruta!!Onaj dade hrvatima 200+ tenkova,načelnik GŠ krčmio (ko pjevaljka)vojne tajne na Ibarskoj itd..

  7. Ako vojni penzioneri smatraju da su i njihove penzije nedovoljne za zivot sta mi obicni da kazemo. Sta sa penzijom od 23000-28000 a zivis sam. Govori se o povecanju od 11% ,nemoj te ni povecavati da bi se samo o tome hvalilo.

  8. Kad milion(60%)penzionera sa prosecnom penzijom od 28hiljda,dobije povecanje od 10-11%,oni vise nece imati nikakvih problema!

  9. E pa vi nastavite da ga podržavate i da glasate za njega i njegovu bagru pa će penzije stići ….

  10. Ovi penzioneri bas hoće da za aduze državu odakle pare dovoljno što im država pookllnila stanove a oni red je da se za hahvale

  11. Sav tvoj uspeh u životu je partijska knjizica.U te ratove odveli te tvoji partijski drugovi.To što keramičar hoće 2,5 hiljade evra platu,šta da kaže avio mehaničar,specista,radarac….Da nije Rajlovčana sve bi stalo a svi su sirotinja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.