Voz iskliznuo sa šina u železničkoj stanici Brasina

Ostavite komentar


  1. Dokle, bre, visr? Kad ce jeddnom da ministarka i predsednica vlade da preuzmu odgovornost i podnesu ostavke? Potrovsde nas!

  2. Sta Jos treba da se Desi, da usledi ostavka ministarke Mihajlovic? Ginu radnici…pruzni prelazi neobezbedjeni…vozovi ispadaju…

  3. kada isklizne već četvrti voz u svakom selu a kamoli državi ministar daje ostavku.Ovde kod nas ona se pravi luda a pojma nema sa školom Megatrenda da vodi saobraćaj

  4. Do kad ćemo se mi oslanjati na sreću u saobraćaju i nazivati nesrećama događaje za koje postoji odgovornost? Kao kad nasilnike u motornom saobraćaju opereš odgovornosti tako što pogubne događaje koje je neko neodgovorno ponašanjem izazvao nazoveš spletom nesrećnih okolnosti, iako postoje objektivni razlozi i odgovornost za havariju, kao ovde odgovornost Infrastrukture železnice.

  5. Neko je dozvolio da se zeleznicki saobracaj odvija na ovim sinama. Zastrasujuce izgledaju potpuno truli pragovi koji su ocigledno uzrok nesrece sa ogromnom materijalnom stetom, ali zahvaljujuci Gospodu, bez ljudskih zrtava. I opet niko nije odgovoran! Stetu ce naravno, kao i sve druge stete, pljacke, pronevere… platiti gradjani Srbije.

  6. Japanac izvrši samoubistvo ako voz zakasni 1-2 minuta a ove u Nemanjonoj boli uvo za sve.Kada bi preuzeli odgovornost kao Japanci,Nemanjina bi bila prazna.

  7. „Brze pljuge Srbije“ (grafita iz vremena Miloševića-tako blizu a tako daleko)

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.