VOZZi aplikacija prestala sa radom

Ostavite komentar


  1. Alo bre ljudi ne radi se to tako! Nikakvo obaveštenje korisnicima, aplikacija samo kaže „under maintenance“ i nikakvo obaveštenje drugo nema. Ovo je za tužbu!

  2. Muljatorska firma. Nije cudo sto su propali, s obzirom na to kako su radili.

  3. To sto su oni radili spada u osiguranje. Cudi me, da ih do sada regulatori nisu strpali u zatvor

  4. Zaposlenima duguju plate za nekoliko meseci unazad. Grupna tužba ko vrata…

  5. Koristim Atlas24h pomoć na putu već 11 godina, nikad nikakav problem. U tom periodu sam ih 2 puta zvao za pomoć. Jednom mi je pukla guma, u Subotici, drugi put mi se pokvario auto pred sam ukazak u Budimpeštu. Oba puta su brzo reagovali i odradili sve sto treba.

  6. A obeštećenje za preostali period ne korišćenja aplikacije, ipak sam ja pošteno platio a vi ispade pošteno ukrali ???

  7. Gde da se javimo za kolektivnu tužbu?Uplatih pre mesec dana paket kod njih.

  8. Prevaranti, uzeli novac i zapalili. Kome se obratiti za kolektivnu tužbu?

  9. Obnovila sam paket početkom meseca, 5500,00 din! Nije istina da već tada nisu znali da neće više raditi. Uplatu su primili, a sad više ne rade, preko noći. Ovo je za tužbu…. Sramota zaista. Ovo može samo kod nas da se desi. I da prođe bez ikakvih posledica, nažalost. Kao i sve što prolazi. Ne odgovaraju na pozive,poruke , mailove….Sramota.

  10. Kakva bre kolektivna tužba, ti su se već obezbedili i prebacili pare na sigurno. Ne znam šta mi bi da uopšte i pređem kod njih pre par meseci, iako se odmah videlo da nešto nije u redu. Nije moglo da se uplati preko sajta, na telefon se niko ne javlja, na mejl odgovore za 3 dana.

  11. Pa, ja sam uplatio za 6 firminih vozila (preko aplikacije kao nije moglo, ali telefonom je moglo da se resi), i to iskljucivo zato sto sam reklamu video u SAT REVIJI, mislim da bi korektno bilo sad od ovih iz SAT revije da nam malo kao pojasne stvari

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.