Vučević: Niko neće verovati Rio Tintu na reč, tražićemo garancije u formi dokumenata

  1. Pa, naravno da žele smenu vlasti,pa svi to želimo. Sjašite više,kopati nećete,lopovi .

  2. Pre nego što bilo šta bude preduzeto oko iskopavanja litijuma garancije u pisanoj formi dokumenata naša vlast odgovorno će tražiti od rio tinta.

  3. A sta je sa garancijama u vidu Rezolucije SB UN 1244 o postovanju teritorijalnog suvereniteta i integriteta Srbije? Sta je sa garancijama EU u Briselskom sporazumu da ce se formirati ZSO?…. I ko zna koliko takvih „garancija“ ima a ni jedna se ne postuje.

  4. Garancija, ako je uopste ozbiljna, trebala bi da sadrzi hipoteku na svu imovinu Oskara i njegove familije. Ali, ako ostane na vlasti to ce biti kao dajem ostavku da bata nema firmu, da se necu kandidovati za predesednika, imacemo Mercedes u Ikarbusu, Nema predaje,….

  5. Vlada Srbije nikada ne bi donela neku odluku koja bi bila na stetu Srbije i naroda pa tako ni za Rio Tinto, sve ce se detaljno prvo ispitati sa naucne strane

  6. Šta ti sad mrsomudiš kad je najveći ikada sve unapred dogovorio, samo da te ana čuje, grdiće te na pinku.

  7. Шта ти је премијеру, какве гаранције може дати заинтересована страна, погледај њихове руднике широм планете и МИШшЉЕЊЕ НАШЕ АКАДЕМИЈЕ НАУКЕ И УМЕТНОСТИ !

  8. Nema potrebe . Sve je vec usmeno dogovoreno. Pa valjda imaju rec! Poznati su po tome zar ne?
    Dajte nekome svoju njivu da gaji bostan i od zarade njegove koja je 1000e on vam da 30 eura za to sto ste mu dali zemlju. Jel biste dali?

  9. Imate obavezujucu rezoluciju SB UN 1244 o postovanju suvereniteta i teritorijalne celovitosti Srbije sa Kosovom u njenom sastavu i….? Imate Briselski sporazum o formiranju ZSO i….? Sta znace potpisani sporazumi i rezolucije? NISTA!

  10. Тражимо гаранције у облику докумената са ознакама Е, $, &….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.