Vučević: Potrebno ući u cipele običnog čoveka

Ostavite komentar


  1. „Ući u cipele“ je doslovni prevod fraze iz engleskog jezika. Na srpskom se kaže „biti u tuđoj koži“. Dakle, Vučević ponavlja fraze sa papira koji mu je neko dao, nema pojma šta govori.

  2. I to reče ,ko?Neobican čovek !iCemu ovo služi ,Za Belu i Mili sa kupno 175 god.i nenavuknute na ovolike količine lazova i laži koje se javno izgovaraju i kojima je servirana lažna nada da ih neko razume,da će neko……pa će odjuriti da glasaju za ove brizne i dobre,koji nisu ukrali milione i nisu izdajnici….Ovo je postalo nepodnošljivo mučno .

Ostavite komentar


Ekonomija

Telekom na korak od kupovine Kurira od Igora Žeželja? 10

Telekom na korak od kupovine Kurira od Igora Žeželja?

Nakon što su uz veliko protivljenje stručne javnosti izmenjeni medijski zakoni, koji omogućavaju Telekomu Srbije da osniva medije, postavlja se pitanje da li će i kada ta državna kompanija kupiti dnevni list Kurir, njegov portal, ali i televiziju koja je deo te medijske kuće, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.