Vučić: Ako građani hoće aerodrom, neka im

Ostavite komentar


  1. Gospodin Predsednik Republike bi, zaista, trebao prestati da se prenemaže, glumi patriotu i nama, godinama, prodaje svoje trikove i zamajava nas radi opstajanje i učvršćivanja lične vlasti. Kao, eto, „ja sam sve uradio, izgiboh od Brisela do Vašingtona, a oni ni da mrdnu repom“. Sve je, naš dragi Predsedniče, nažalost, završeno davno, u vreme dok ste bili ministar za dezinformisanje građana Srbije. Plus, šta ima da brinete, tada je potpisivao neki Slobin general, a sada to radi njegov portparol. Vi još niste ništa potpisali, je li tako? A aerodrom i narodne pare? Ko beše predsednik Vlade? Od koje ono godine nije razmatrana realizacija budžeta u Narodnoj Skupštini? Sreća naša pa o svemu sami odlučujete..

  2. „Ако нећете наш новац.“ А чији је то „ваш новац“, господине Вучићу, ко сте то “ ви“?

    1. „njihov novac“ bi bio kineski ili emiratski kredit, stendbaj aranzmani MMFa i ogromne doznake iz inostranstva onih koji su od ljubomore i zlobe pobegli od njega i nepodnosljivog prosperiteta koji je stvorio u Srbiji, … a „oni“ su transcendirani seseljevi Radikali i reciklirani milosevicev politicki otpad, koji je devedesetih od Vojvode i Slobe naucilo kako se vlada Srbijom…

    2. Nas novac je novac svih gradjana Srbije a ja zivim u Loznici i bas me briga za vas aerodrom i ako hocete eto vam ga ali nemoj samo da bude aerodrom nas a novac vas.

  3. AV se razume u ekonom iju ko Marica u onu stvar. Zato i propadamo.Ako ne verujete pogledajte sta o ovome govori Prof.dr Slobodan Komazec.Naravno Profesora nema u medijima,al je zato Vuckodlak 24h na tv ima.

  4. Čuj ‘ da ne traže pare od države’.. A da se prave da su strani investitori i da zatraže subvencije ? Tada bi dobili pare ? Sramotna izjava.

    Govoriš o građanima ove države, čoveče !

    1. Cekaj, jel pricas o gradjanima Srbije ili gradjanima Nisa? Nislije kazu aerodrom je gradski a ne republicki, pa onda ako trebaju pare uzmite iz budzeta grada a ne budzeta svih gradjana Srbije. Vecu glupost nisam video, umesto da trose svoj novac za ono sto spada u komunalnu delatnost oni hoce da trose novac Nislija za aerodrom koji treba da koristi ceo jug Srbije.

      1. Pa posteno, onda neka se ne uzima novac Nislija za raspevane fontane, jelke od 80000e, beograd na vodi itd…

  5. Smatram da je sasvim u redu da aerodrom predje u drzavnu svojinu, ako je na taj nacin omoguceno dalje unapredjenje, ako je to ono sto je najbolje zasto da ne….

  6. Bahatost, glupost, ucene i bezobrazluk: 1.ne može država da vrati aerodrom kad joj ga Niš još nije dao, 2.novac kojim Vlada raspolaže nije „njihov novac“ već naš – svih građana pa i građana Niša i oni uvek imaju pravo i mogu da ga traže za šta cene da je potrebno,pa i za aerodrom koji je u njihovom, gradskom vlasništvu, 3. neka vučić objavi ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom i odmah će sve biti jasno i očigledno, nego sve kriju, sve rade tajno, sve za debele provizije a kontra interesa države i naroda!

    1. Ja sam iz Subotice. Zelim i ja aerodrom. Ne zelim da ja iz Subotice doplacujem kartu svakom putniku koji leti preko niskog aerodroma. Neka doplacuje onaj ko ima koristi, a to su gradjani Nisa. Kada smo kod nas-vas novac Vojvodina puni 80% budzeta (zvanican podatak) pa po tvojoj logici ako delimo na vas i nas novac onda bi Nis dobio minimum 10 puta manje nego sto sada dobija.

  7. „Ti stavovi su potpuno isti, iako bi neko rekao da su im politike suprotne. Kosovo nezavisno, a Srbija neće dobiti ništa, rekao je on.“ … A sta si nam to ti pa, „dobio“, … danas, pre pet pet godina, petnaest godina, ili sa Seseljem devedesetih? Jedino od “ dobitaka“ sto ces da „dobijes“, je da budes treci u nizu, iza Kostunice i Tadica, … osim ako neces i dalje da objasnjavas svojim glasacima da je tvoje priznavanje Ahtisaristana u njihovom najboljem interesu, … “ i Kosovo i EU“ …i ostale budalastine?

  8. Mister…nisu tvoje odn.vase pare vec pare svih nas stanovnika Srbije…nije ti tatko ostavio u amanet…zatim ko si ti prijatelje da tako drsko ucenjujes i vredjas narod juzne srbije…pa ne pravis ti puteve i infrastrukturu od tatine i mamine penzije niti iz svog dzepa nego od para koje beogradska birokratija otima napacenom narodu…i jos nesto…nikad ne zaboravi da zivis slobodno i bezbedno pre svega zahvaljujuci nama juznjacima koji smo odbranili otadzbinu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.