Vučić: BDP najbolji u Evropi

Ostavite komentar


  1. Pazite kakav veleslalom vecitog lazova. Sada dize maglu da bi sakrio da EU nece da otvori ni jedno poglavlje sa Srbijom dokle god su pravosudje, mediji neslobodni ! O toj informaciji, baron nije rekao ni jedno slovo vec zatrpava peskom za sobom i svojim tragovima.

    1. Kakve veze ima ako ove godine ne otvorimo nijedno poglavlje, ako sledece otvorimo pet??

  2. Postovana gospodo D A N A S A, molim Vas da obkavite ovaj moj komentar , a evo o cemu se radi, posto JE APSOLUTNO NEMOGUCE BORITI SE PROTVIV VLADALAC VUCICA , PREDLAZEM DA SE OKUPE
    G- DI N COSIC , G- CUPIC . G-DJA TURAJALIC, RADA DJURIC, OLJA BECKOVIC, REKTORKA, CENJIENI CLANOVI AKADEMIJE NAUKA, PROFESORI LEKARI , EKONOMIATI STUDENTI I MNOGI DRUGI CASNI LJDI KOJI SU DO SAD CUTALI.
    ORGANIZUJTTE SE, NAPRAVITE KRATKE INSAJDERE, NAPR AVITE SASTANAK U NEKOJ VELIKOJ SALI ZBOG DISTANCE, NEMOJTE SE VISE POJAVLJIVATI NA MEDIJIMA , NI NA N-1 NITI NA BILO KOM MEDIJU. NEMOJTE ICI NA VUCICEVE KONFEERENCIJE ZA STAMPU, BUDITE IZUZETNO AKTIVNI, A N- 1 NEKA SAMO OBJAVLJUJE INFORMACIJE I PUSTA INSAJDER KOMENTARE, SVE NEKA STANE OD PRVOG JANUARA DO PRVOG MARTA, JEDINO TAKO CE NAKON DVA MESECA VASEG I DALJE TESKOG I MUKOTRPNOG DOCI DO PROMENE. Nisu u pitanj programske seme, niti informisanje gradjana, ON MORA OSTATI SAM DVA MESECA DA SE VIDI KO JE I STA JE i nmojte se bojati da uradite nesto sto niko do sad nije
    SVE VAS MOLIM DA SE SASTANATE I RAZGOVARATE, TO VAM ZELIM KAO OBICAN GRADJANIN KOJI VIDI JEDINU SANSU U TOME.
    M N O G O S R E C E I U S P E H A

    1. Poštujem kad bi to moglo. Jedino što mogu da ti kažem da te razumem. Dosta je ovih budala.

  3. I sta je jos kazao Vucic danas ? Dajte jos molim vas, nije nam dovoljno samo 6 izjava.

  4. Realni rast BDP danas inosi 6 posto. Izdvojena je velika pomoc za podrsku privredi I gradjanima a za dve godine cemo imati najveci privredni rast u Evropi.Sve ovo zahvaljujuci odgovornoj politici predsednika Vucica!

    1. Ako me nesto nervira u zivotu to je hvalospev i samoljublje. Pogledajte GDP per capita za 2019. i vidite da je Srbija daleko iza Slovenije, Češke, Poljske, Hrvatske, Rumunije, Bugarske pa čak i iza Kube, Crne Gore i zamislite Ekvatorijalne Gvineje. Sve je o.k. al daj da budemo realni.

  5. Ljudi šta se dešava sa ovim tipom, da li on misli da smo mi svi glupi, ludi, totalno ekonomski nepismeni i da smo svi pokupovali diplome ili je on ……?

    1. Nisi nista cinjenicno napisao, samo puke floskule.
      Prema tome, ne znam u koju kategoriju da te svrstam, od gore navedenih.

  6. Predsedniče koliko ti procenti BDP iznose u apsolutnoj vrednosti? A koliko Austrijski (čiji je procenat bitno manji od srpskog)?

  7. Statisticki to je tacno, problem je bazni period i sto se nasi procenti ne mogu porediti sa procentima razvijenijih zemalja, u svakom slucaju dobro je imati svake godine rast.

  8. Nema sumnje da rukovodstvo Srbije cini sve da svoje zalaganje usmeri ravnomerno i blagovremeno, kako bi odrzali ekononsku stabilnost i progresivno razvijali nasu privredu i kako bi svaki segment napredovao u onoj meri da zivot gradjana bude kvalitetniji!

  9. Ne volim one cifre o broju zaraženih i pomrlih. Ovo, što nam je nare3djao za Novu 2021 Godinu, meni prija, a verovatno nisam jedini. Pretsednik Vučić je najdinamičniji državnik u Svetu. Nisam primetio da je neki naš pre Njega, ili neki drugi državnik toliko („odkuće“) odustan, prisutan i zapažen, rado primljen u Svetu. Svaka stavka što nam je nabrojao za dogodine, logički, sadrži u sebi neki, manje-više, elemenat inostranosti, sa malim mnoštvom malih, srednjih stranih preduzeća i profitnih subjekata. Kad bi sve to po klasama, zbirno i bruto i neto iskazao, a mogao bi, uključujući i to što je Srbija demokratska zajednica X% neimućnih i y% imućnih državljana; pa je tako beskrvno dotukao i onesposobio političku opoziciju do nivoa ispod nulte razine i apsolutne nesposobnosti da ometa takav razvoj Srbije. Istoriju Srbije, fakat, „ima u malom prstu, a ubedjen sam da vidi i njenu bližu i dalju budućnost, pa s obzirom na demokratsku smenjivost na čelu, da li će neki sledeći čelni moći da završi sve to nabrojano. Perikla su Atinjani demokratski 14 puta birali za držvnika, a stradao je od kuge, inače bi ga još birali. Da ne dužim. Ako Pretsednik Vučić pruži neko oročeno uverenje da će broj bogatih državljana izjednačiti sa brojem siromašnih državljana, pa neka bude večno na čelu Srbije i ne samo On nego i svi njegovi. Inače praviti i napraviti državu sa malo bogatih imnogo sirotinje, to nije nikakva mudrost.

  10. najjaci u kradji, korupciji, kriminalu, bolesti, zaostalosti, starosti, smrtnosti, bekstvu omladine, pljacki budzeta, borbi protiv demokratije…..

      1. Blago tebi i tvojoj logici! Znači li to da se krađa, korupcija, kriminal, itd. ne mogu povećavati?

  11. Za one koji ne prave razliku ili ne razumeju.
    BDP nije isto sto i rast BDP.
    Srbija ce imati najveci rast BDP, sto ne znaci da ima i najveci.

  12. Bravo, u ovo će da poveruju svi Kromanjonci, na njegovu žalost ipak ima živ i po neki čovek.

  13. sve ga vise podrzavam , a koliko bi ga tek podrzavao da nisam Disident , al nemogu salje me u zatvorsku ludnicu >>> gledaj ove 2021 da uzmes jos 7 miljardi eura kredita , cestitam ti i to ozbiljno ,a ne cinicno ili ironicno , tako treba jednom se zivi ha ha

  14. ФИАТ не ради. Ауто компонента ши раде са 30% капацитета. Железара ѕа 50% капацитета. Туризам пукао. Угоститељство, само што није. 200 000 радника остало без посла, па шта је све то надоместило? Није кукуруз баш толико родио. Можда фарме попут Јованице?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.