Vučić: Boriću se za veće plate

Ostavite komentar


  1. Da li za vracenu penziju u oktobru 2018. penzioner moze da kupi robu i usluge kao pre umanjenja, oktobra 2014.? Ako Prvorodjeni misli da su brojacno penzije vece nego ikad, opet gresi. Penzije 90-desetih su bile milonske. Ne znam kome ovakve izjave su upucne, da li onima koji se raduju sto ce unicima konacno kupiti cokoladu?

    1. Bas tako, prijatelju i Pinokia i barona Mathauzena „ON“ je presisao u tome moramo da mu cestitamo, tesko moze neko u skorijoj buducnosti da ga sa tog trona pomeri.

  2. Za čiju će se platu boriti!? Svoju i svojih poltrona! Ostali su ili pod zemljom ili van zemlje!!!!!!!

  3. Jos jedno laganje & „ludo radovanje“ za siroke naprdne mase. Pre svega vrati pare radnicima kojima dugujes ( da bas „ti dugujes“ ) u preduzecima ciji je „osnivac“ Vlada Srbije a dug se proteze od tvog „premijerovanja“ u Vladi Srbije a i ranije. Ako govoris istinu „samokrunisani“ ( usta sumnjam, vise puta dokazano ) prvi korak neka bude taj vratite plate i doprinose koja duguju sada vec propala preduzeca ciji je osnivac bas Vlada Srbije, dugovanja su visegodisnja, uz to da radnici imaju i pravosnazne sudske presude u svoju korist. Primer jedan od vise stotina je i primer radnika „ZELTURIST-a“ DOO Beograd koji radnicima duguje 17 neisplacenih plata i doprinose za period od novembra 2013. godine zakljucno sa martom 2015. godine, svi imaju sudska Izvrsna resenja koja jos uvek u vecini ne mogu da naplate, dok su pojedinci sa clanskom kartom SNS-a to ostvarili uz pomoc „direktora“ Zelturista Lugonjica, eto u kakvoj zemlji mi zivimo pa neka neko ne kaze da je na delu DIKTATURA U SRBIJI, sto se iz prilozenog vidi.

  4. Da li iko u Srbiji a i sire uzima ozbiljno izjave predsednika Srbije. Svakog dana novi humor!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.