Vučić: Borimo se za investitore

Ostavite komentar


  1. Borili smo se i mi za niški aerodrom, jer dinar uložen u turizam donosi šest, ali nam ga država ote i polako počeše da se gase linije. Umesto što se borimo za šnajderske firme, nije li korektnije da ženama koje znaju da šiju damo po pet hiljade evra, obezbedimo gradski prostor koji zvrji prazan i menadžera koji bi im nabacio poslove šića za poznatog kupca i da pokrenu krojačku radionicu. Verujem da bi se novac uložen u njih lako „obrnuo i vrnuo“ u državnu kasu, a ne bi ni bilo trzavica hoće li ili neće nakon pet godina ta firma uteći iz Srbije.

  2. Borite se i za koncesione parttnere aktuelni predsednice Srbije. Upravo uzimate kredit od EBRD u visini 100 miliona eura za vaseg koncesionog partnera za aerodrom nikola Tesla. Da li je moguce ? Oni kao ulozili sredstva a vi im dajete npozajmicu koju ce da vracaju gradjani Srbije. E ovo ce vam uci u boracki staz.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.