Vučić: Đilas i Šolak hoće da unište Telekom

Ostavite komentar


  1. Ja sam Telekom, Ddor, NIS, Komercijalnu, letovanje, zimovanje, domaću robu široke potrošnje, i sve sto pomaže Režimu izbacio iz svog vidokruga i osećam se bolje. U pravu su ovi sto kažu da je sve stvar izbora, prebaci kanal.

    1. Isto tako. Kad sam video da su poskupeli usluge, sve u njihovom interesu, brze bolje sam se sklonio od njih…

  2. Otisao u Helsinki , poveo svoje licne vazale, „novinarke“ i odande pljuje na opoziciju. Dakle ovolika sumanutost nije zapamcena u novijoj istoriji politike.

  3. Pošto niste mogli da uzmete provizije od prodaje Telekoma, onda ste rešili da ih uzmete od građana Srbije, kupovinom, ili kako to oni iz Telekoma kažu – akvizicijom Kopernikusa za pare koje su veće od onih za koje ste „prodali“ PKB, ili RTB Bor.

  4. Ma ne mogu da verujem da neko moze da unisti Telekom lored takvog „strucnjaka“ kao sto je direktor Ćulibrk.

  5. Oni bi sada želeli da unište Telekom kao akcionarsko društvo u kojem i država ima određeni udeo, za račun interesa jedne kompanije i dvoje-troje lica koji bi želeli da imaju potpuni monopol u Srbiji“, naveo je Vučić.Koliki je taj deo predsednice i da li drzava ima pravo odlucivanja u telekomu. Koliko je placeno to je vazno to objavite pa da narod vidi o cemu se radi. Uostalom sta se vi mesate u ova pitanja pa valjda u Srbiji postoje or5gani i insdtitucije koe su nadlezne za ova pitanja

  6. Đilas se očigledno ne razume u biznis kao ni većina njih što ovde komentariše prosta računica kaže ako kopernikus ima 300000 korisnika mesečno minimanlno po 2000 dinara to je oko 600 miliona dinara iliti oko 5 miliona evra*12 meseci= 60 miliona evra godišnje prihodi , bez opreme kablova i svega ostaloga znači za 4 godine isti taj operater donosi čist profit bez ikakvog ulaganja , a Telekom hvala bogu ima novaca da ulaže i da proširi broj korisnika i tako jedini napravi konkurenciju SBB-u. Mislim da u tom grmu leži zec koga Đilas i njegov kompanjon Šolak kriju za koga on uporno tvrdi da ne sarađuje sa njim.

    1. Ne, nego vi ne čitate kako treba. Prvo imaju oko 200.000 korisnika a drugo, da li svaki korisnik plaća 2000 minimalno? Računica vam ne pije vodu.

    2. Pa ti si rođen za direktora, još ako si završio Megatrend. Zaslužio si ceo sendvič, a možda i dva

    3. Jeste, i kada kupe Kopernikus i isplate ga, po tvojoj računici, objave prodaju Telekoma koga za 100 miliona kupe “ Arapi“.

  7. Cime smo zasluzili da svaki dan citamo bolesne frustracije ovog ljubitelja lika i dela Dragana Djilasa?Postedite bar onaj normalni deo populacije ovakvih budalastina.

      1. Да ли постоји некаква квалитативна разлика између њих двојице?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.