Vučić: Dugujemo zahvalnost za Železaru

Ostavite komentar


  1. Poverovaćemo ti kada narodu Srbije na transparentan način pokažeš ne samo ovaj ugovor, nego i desetine drugih za koje se hvališ da Srbiji donose blagostanje.

  2. Stanovnici kineske provincije su AV priredili spontano organizovan doček, kao nekada Titu. Iz priloga se ne može saznati da li su mu pevali pesme u znak dobrodošlice (još uvek nije spevana pesma u počast našeg Premijera /Predsednika no kako je krenulo izgleda da nećemo dugo čekati to ostvarenje. Jer kako je krenuo da uspostavlja mostove saradnje, i iz našeg ugla prijateljstva, sa đržavama sa kojima smo ih porušili, zafaliće mu još mandata. AV, možda namerno , zsboravlja osnovni ekonomski postuĺat:"ima tražnje , ima profita proizvòdi; nema tražnje nema profita obustavljaj proizvodnju". Tu nema mesta prijateljstvu samo interes. Kinezi su ga našli, da li na tržìštu, ili pogodnostima koje im Vlada daje bumo vidli…

  3. Nismo najpametniji na svetu ali dobro znamo odabrati pametne prijatelje.

  4. Među prijateljima treba voleti ne samo one koje žaloste naše nesreće, nego i one koji nam ne zavide na sreći.

  5. Kinezi su uradili odličan posao što se tiče železare, unapredili proizvodnju i sačuvali 5000 radnih mesta.

  6. Povezivanje Vojvodine i provincije Hbei kako bi se ostvario privredni rast!

  7. U očima Kineza Vučić je očigledno impozantan pa zato su mu priredili ovakav doček!

  8. Ma daaaaaaaaaj.kinezi i "spontanost",ma daaaaaaaaaaj !!! Kamo srece da ga zadrze,kad““ ga tako vole !!

  9. Kada bi vise i cesce pravili velike doceke za nase Politicare vratili bi se na staze stare slave,|Do duse i izgleda da krupnim korakom gazimo ka tome..

  10. Verujem u dobar ishod posete Kini i forumu, koji bi Srbiji trebalo da donese brojne ugovore i razvijanje infrastukture.

  11. Jako veliku zahvalnost im dugujemo za to,da nije bilo njih ko zna sta bi bilo sa železarom i sa 5000 radnih mesta.Veliko im HVALA za to.

  12. Sta ce biti sa tonama toksicne sljake iz zelezare, koju novo rukovodstvo izbacuje na plodno zemljiste, jer neko glup, potpisao da je to posao drzave Srbije, a nije nista preduzeo? Sta ce biti sa nama, kada toksicne materije dospeju u podzemne vode i uniste vodu za pice i upropaste nam zemljiste? Hoce li nam i tada biti kriv NATO za porast obolelih od karcinoma? Vlast u Sbiji, vodi specijalan rat protiv sopstvenog naroda.

  13. Danas Marko Djuric dezavuise gradjane Srbije kako Srbija nikada nece priznati drzavu Kosovo!? Samo ga podsecam da je on stvorio granicni prelaz Jarinje. Danas je to carina i granica… Dalje: Djuric prikriva briselski sporazum u kojem je Vucic takodje 30.juna 2015.g. (kad se valjao po podu) potpisao predaju Kosova pod jedinim uslovom da se oforme ZSO na Kosovu. Djuricu ne lazi sve se zna… Toliko… P:SAJDZO 2017

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.