Vučić: EU da izađe u susret Srbiji sa kvotama za čelik

Ostavite komentar


  1. Vucicu, ‘izlaze’ oni u susret tvojim kineskim drugarima kojima je EU digla rampu na dampirani celik, a ne Srbiji, … pa sada tebe koriste k’o ‘trgovackog putnika’ da Briselu uvalis njihovu robu? Valjda je i to bio deo dogovora sa njima?

  2. obzirom da se ekonomski politicki i vojno priblizava Rusiji a udaljava od EU, Vucic bi trebalo da je zahvalan EU i za ovakve kvote a da sam potrazi dodatne kupce u Rusiji Americi i drugde.
    Da je imao vremena da sam postavi odgovoran domaci Srpski menadzment tamo i zapocne proizvodnju bila bi druga prica. Ali ovakva vlast ne moze da izabere ijednog uspesog domaceg menadzera koji nebi bo postavljen iskljucivo kao korumpiran SNS poslusnik a diletant za posao za koji je postavljen.

    1. To je normalno. Prodaš Kinezima železaru i imaš kao i svi drugi kvote za izvoz u EU. Grliš se i ljubiš sa putkom i očekuješ da ti EU izađe u susret. Pa kad voliš ruje, onda njima uvali taj višak proizvodnje.

    2. mimi:Srbija nema nameru da cvili, nego želi da ostvari dobru i korektnu saradnju sa svima u svetu pa i sa EU.

  3. U resavanju problema Beograda i Prištine kreativno bi bilo proslost ostaviti po strani i okrenuti se budućnosti zarad naše i njihove dece.

    1. Daco,
      Kakve veze ovaj tvoj komentar ima sa EU kvotama celika, leba ti. Da nije to stiglo iz centrale za neki drugi clanak, pa ti se pomesalo. Dremas na poslu, a?

  4. Za Srbiju je izuzetno vazno da se ekonomski uzdigne, zato je od presudnog znacaja da dovedemo kineskog investitora. Verujem da ce EU istinski razumeti sve to, kao i trud Srbije i da cemo dobiti adekvatne kvote.

  5. Iskreno se nadam da ce EU uvideti koliko je ta kvota bitna za nasu ekonomiju i da ce nas podrzati u tom smislu kroz zadrzavanje iste kvote, ako ne i vece, samo da ne ide ispod

  6. Mislim da EU ima razumevanja za potrebe srbije , ali ih isto tako te potrebe koristi za ucenjevinje sbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.