Vučić: Investicije veće za 15,8 odsto

Ostavite komentar


  1. “ … 1,161 milijardu evra …“ :))))))))) …. Samo ti Sefe ‘investiraj’, … da ti ja i ekipa svake godine tamo ne saljemo po dva puta toliko, ne bi imao ni ‘leba da jedes!!!

  2. Ima li neko da još veruje u njegove laži , bože dragi, pa jel on svestan koliko laze?

  3. Просек, натпросек и исподпросек
    ПРОСЕЧНОМ брзином идемо ка ЕУ, брзо ће 2025. а треба да се испуне само најобичније ствари као што је нормална власт, поштовање закона, институција и грађанина. Е, неће онда баш брзо!
    А НАТПРОСЕЧНИ смо у напретку ове године, шесте им године владања. Проценат раста нам је, да извините, највећи. И, поред тога нисмо најразвијенији у региону? Значи, претходних пет нам беху катастрофалне!
    Такође, НАТПРОСЕЧНО морамо радити, одрицати се свега и свачега, изгарати, баш како само ОН то чини, онако свезнајући и искусан а без дана правог радног стажа у конкретној струци!
    Бајатовићима плате од милион динара, већини осталих до тридесетак хиљада, значи ПРОСЕК нам је четири стотине педесет евра. И, још ће се тај ПРОСЕК увећати! Како? Тако што ће Бајатовићи примати милион и по!
    Другачије не иде, морамо радити, сарађивати и дружити се само са НАТПРОСЕЧНИМА какви су ЊЕГОВИ подређени изабраници. А, како би, иначе, ОН, несрећник, био главни!
    Сваки ПРОСЕЧНИ грађанин верује да доказани ратни пироман и антидемократа може да мири народе и развија демократију. ИСПОДПРОСЕЧНО је лако погодити о коме се ради!
    И, да ли је због свега овај народ НАТПРОСЕЧНО трпељив или глуп? Ово прво није доказано!
    На крају, што Ташко Начић у једној представи рече, напредак је евидентан (читај НАТПРОСЕЧАН), још само да оџачари обуку бела одела а болничари црна!
    Или су већ обукли?

  4. Penzije će biti veće od septembra. Još jedna laž lažnog cara Šćepana Malog. Što sada ne priča o penzijama, o plati od 500 eura. Kakve investicije – sve same laži, laži. Dokle bre.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.