Vučić: Među štrajkačima u Pošti bilo 500 ili 1.000 politički organizovanih

Ostavite komentar


  1. Reče predsednik svih građana Srbije, koji drži govore na političkim skupovima vladajuće stranke…

  2. Vučić je gluvonem. Nije uopšte bitno da li je neko u Pošti politički organizovan, nego odgovorite vi na vlasti koji jedete i pijete u skupštinskom restoranu za džabe i kupujete odela od 2000 evra, da li odrastao čovek sa najmanje srednjom stručnom spremom i 20 godina rada može da preživi mesečno sa platom od 55000 dinara. I ne zaboravite da je prosečna plata u Srbiji oko 80 hiljada dinara.

  3. i opet obmana i opet ovaj ko da ne sluša poštare pa ljudi traže 30%. a neki u ime ko zna koga su nešto potpisali na nekih 10%…i to je to ….štrajk je i dalje ….štrajk je i dalje….toliko o informisanosti ..

  4. A gde piše, da je u Srbiji zabranjeno, da se građani politički organizuju u opozicione stranke.

  5. ti sa kojima ste se „dogovorili“??? „Sindikati“ pod tvojom kontrolom su postigli „dogovor“?? A radnici kažu da sa sindikatima nemaju ništa?!! Ova spodoba je postala profesionalni lažov- pre je lagao neprekidno, a sada zaboravio kako istina izgleda.

  6. „Vučić: Među štrajkačima u Pošti bilo 500 ili 1.000 politički organizovanih..“
    – Jeste ! I, koja slučajnost, svi ti su članovi *tvog* naprednjačkog sindikata !

  7. To su bili tvoji glasaci?A da neznas ti svoje poltrone da najuris i nijevte blam da ovako lazes??

  8. Narvno da je bilo politički organizovanih! I to su bili svi naprednjaci koji su zaposleni preko sns-a

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.