Vučić: Menjaćemo rukovodstvo u većini energetskih preduzeća

Ostavite komentar


  1. Dobrim rukovodstvom se ostvaruju dobri rezultati i dobre odluke, na rukovodećim pozicijama i funkcijama moraju biti stručnjaci iz određenih oblasti,jer jedino tako možemo da ostvarimo najbolje rezultate.

  2. Kad ste prethodno vasim rukovodiocima obezbedili bahacenje i bogacenje, sad se pravite fini, ekonomicni i efikasni pre nego sto prodate preduzece.

  3. Otisao u Norvesku da ugovori prodaju EPSa, pa ce po njihovom izboru postaviti ljude u energetski sektor da nas sasvim dotuku.

  4. Nemoj ti molim te da se mesas jer sta si dohvatio – unistio si. Za pocetak da procesuiras svoje stranacke i vanstranacke fikuse koji su devastirali energetski sektor, da plate odstetu pa sve po redu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.