Vučić: Sinoć smo pronašli milijardu evra u budžetu za regionalne puteve

Ostavite komentar


  1. A sta bi bilonsa tim novcem da ga niste pronasli? I da li jos ima tako „izgubljenog“ novca? Sta ako na primer ja nadjem neki novac unbudzetu, mogu li da uzmem deo kao srecan nalazac?

  2. pa sta ste vi u Loznici radili kad on treba da dodje i da vam nadje ni manje ni vise nego milijardu

  3. U Zakonu o budžetu za 2024 godinu nigde nema pozicije za pronalaženje ali zato u Zakonu o budžetskom sistemu u članu 103. stav 2. tačka 4. postoji kaznena odredba za pronalaženje.

  4. Pirati s Kariba mu dođu nekako suvoparni u poređenju sa srpskim budžetom…

  5. Gotovo ceo radni vek proveo sam radeći poslove budžeta od korisnika sredstava do izrade budžeta i izrade budžeta grada Beograda.Ovakvu glupost koju izgovara ovaj bogalj još nisam čuo.Gadi mi se i on i Mali svi SNS lopovi a i narod koji sve ovo trpi i ćuti.

  6. Е болеснику где си то нашао,јел од неисплаћених субвенција пољопривредницима Ил од бедних плата у просвети Ил од бедних пензија или од Јовањице изгледа да суша није смањила род на јовањици

  7. I „pronalaženje“ idiota mu ide od ruke ! Pronašao ih je oko 700.000 a pronaći će ih još ! Srbija je bogata zemlja … idiotima ! A ima ih i u današnjim komentarima – sami se javljaju i ne pod pritiskom.
    Ali , oni će mu okrenuti ledja … za „ono“ !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.