Vučić: Mladima još po sto evra do početka juna

Ostavite komentar


  1. E jadna je zemlja koja svojim najvrednijim ljudima,svojoj mladosti deli socijalnu pomoc.Odose nam deca,tih 100 evrica zaradice za dan-dva negde u belom svetu.

  2. Niko ne zna odakle ovaj novac, niko od mladih to i ne pita jer ce neko kupiti devojci knjigu, neko ce devojku odvesti u pozoriste, neko ce otici u bolnicu i kupiti cvece osoblju…neki mladic ce otici na utakmicu i kupiti kokice…

  3. Klasicno protivustavno delovanje predsednika. Odakle mu pravo da se mesa u poslove Vlade?! Zasto svi cute?

  4. Toliko puta je Ustav prekrsen da se vise niko ni ne obazire na to a ponajmanje oni koji su isto od naroda placeni da Ustav brane, sta ono bese Ustavni sud, ima li toga kod nas??? Ziveli

  5. Ja još nisam dobila obećanih 1.000 evra Dinkić – Tadić za besplatne akcije, pa sada neka moja deca dobiju dva puta po 100 evra od Vučića.

  6. Vučić nas urniše kao naciju. Ovo je podmićivanje i kvarenje omladine! Ako smo kao narod toliko slabi i primitivni da ovo nismo u stanju da sprečimo, onda ne treba ni da postojimo.

  7. Nije bitno koliko procenata je povecana plata u odnosu na 2012 nego kolika je platezna moc gradjana u odnosu na 2012 god

  8. Prodaš svoju budućnost za bednih 100€ i živiš kao rob u Srbiji bez budućnosti.. Baš mi se ovaj ogadio sa tim shizofrenim pričama… netreba milostinja od njega hoću da živim normalno i živim normalno od svog rada.. BOLJE GROB NEGO ROB…

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 8

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.