Vučić najavio otvaranje istočnog kraka Koridora 10 ka Bugarskoj za subotu, 9. novembar

Ostavite komentar


    1. Odlično, sada ćemo brže ,bolje i lakše da maštamo kako imamo para da stignemo do bugarske

  1. voznja novim auto-putem, redukovace znatno trosak goriva sto je izuzetno povoljno za ljude koji cesto putuju

    1. Vožnja i novim i starim auto-putevima po Srbiji bezobrazno skupa zbog visoke cene putarine, a i gorivo je „najjeftinije“ u okruženju…

  2. “ će bidne cirkus „- opet!!! A koliko nas je to koštalo više nego što je normalno – ni reči.

  3. Zasto politicari otvaraju puteve, fabrike, bandere itd. ?! To ne rade niti Makron, Orban, Merkel.., Nasi to rade zbog sopstven promocije!

    1. Bravo Visnja. Konacno neko ko malo cita i stranu stampu. To nema u Evropi bar ako ne i na svetu da se svako malo, cak i kad su po inostranstvima, oglasavaju vrli politicari Srbije, da ne govorimo o predsedniku drzave, i samopromovisu. Besposlen pop i jarice krsti. A koliko ce biti koriscen to je veliko pitanje. Ja prodoh letos i videh nekoliko automobila. Jedno je sigurni, kostalo je kao Svetog Petra kajgana!

    2. Oni pre ove vlasti imali su promociju samo zatvaranje i prodaja fabrike a o putevima i infra strukturi ida ne govorimo ovo sad nije moda al je istina o izgradnji od puteva do fabrika i neka otvara sve to ostaje ovde u Srbiji

  4. Konacno, koliko ce nama profesionalnim vozacima biti lakse, jos vise ce olaksati obicnom gradjanstvu koji putuju tim pravcem.

  5. Politika Srbije je otvaranje novih puteva,spajanje granica,jacanje ekonomije,rast privrede.Sve pohvale

  6. Najviše će se obradovati Mali!-Najzad može bez cimanja da stigne do 22 stana u Bugarskoj!

  7. Po peti put otvara taj autoput. Nek je sa srecom.
    Secam se da je u decembru 2015 bilo prvo otvaranje, ali se ispostavilo da su zavrsili bili tek nekih 15-20 km a predstavili kao ceo autoput.

    Eto dakle trebalo je 4 godine da se put zaista zavrsi, ako je uopste i sad zavrsen. Pred neke naredne izbore za godinu-dve otvorice ga on opet i 6. put, sta ga kosta.

  8. Ma da poznato nam je. Rastrčali se SNS-ovci po pirotskim selima da prikupe što veću „publiku“. Kažu da im nude po 2000 dinara. Biće tako dosta „spontano okuoljenih građana“

  9. Predlazem da se zove “ ACA VELIKI “ svom otacejstvu …( ako se nesto ne odroni )

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.