Vučić: Naplaćeno 768 milijardi poreza

Ostavite komentar


  1. Budžet će da se napuni i država će moći da uplati za lečenje bolesnih u inostranstvu dosta sredstava!

  2. Svaka čast, tako i treba ! U svim normalnim državama se plaća porez, i to je nešto što se ne dovodi u pitanje. Najzad da i kod nas počne da se zavodi poreski red ! Pohvale !

  3. Najmanje jos toliko od ovih koji kradu PDV.Pojaacati inspekciju,pokaznjavati lopuze i gradjana i drzave,a budzet da pevas.

  4. Nagradna igra nije izum naprednjačke vlasti i svaka primedba na njenu organizaciju pada u vodu, a imaće efekta, i prošli pur je donela veću naplatu poreza.

  5. Da li je i pink mitrović platio ili mu je dug oprostila država, tj ili smo njegov dug platili mi??

  6. Svako ko ne plati svoje obaveze i porez treba da bude odmah kaznjen i to bez opomene kako bi se naucio redu.

  7. Ovo je veliki uspeh,i veliki posao je odradjen,te pare ce se usmeriti tamo gde je najpotrebnije,tj.za lecenje bolesne dece,to je prioritet!

  8. Placanje poreza je sasvim normalna stvar u normalnim drzavama, ali nas problem generalno je to sto smo mnogo raspusteni i zivimo zivote tipa divlji zapad. Sve to je rezultat prethodnih vlasti koje su grabile za sebe. Nije Vucic kriv sto neko vec 15 godina krade od drzave i svih nas. I ne vidim razlog za napadanje kad covek donosi pozitivne promene za drzavu. Trenutna vlast mora da ima nasu podrsku da se ovi planovi i realizuju, a ne samo da sedimo i kukamo.

  9. I vreme je bilo da neko malo zavede red i izbalansira prihode i rashode.Dok se zmuri na one koji se bogate mimo zakona drzava nece napredovati.

  10. On je naveo da je došao da podrži ljude iz Poreske uprave koji naporno rade, istakavši da se radi o 567 terenskih inspektora i 104 terenska policajca. Trebalo bi da izvrše kontrole u privatnim građavinskim firmama koji ne prijavljuju svoje radnike.

  11. Zakon je jednak za sve. Porez se plaća svugde u svetu, zašto bi Srbija bila izuzetak? Nema razloga.

  12. Odlicna vest, ali uvek moze bolje. Ovo je samo pocetak strozijih i boljih pravila oko naplacivanja poreza. Nadam se da ce sledeca godina biti mnogo bolja po tom pitanju.

  13. U svim normalnim drzavama se placa porez,evo lepo je videto da se ovoliko novca slilo u drzavnu kasu.Dokaz da se radi jos jedan.Nastaviti ovako u buducnosti.

  14. Prosto je neverovatno koliko objekata ne plaća porez. "na Kopaoniku od 14 kontrolisanih objekata, to nije radio nijedan od njih". Koliko bi novca bilo u budžetu da su svi plaćali svoje obaveze, a koliko bi manje bahatih džipova bilo na ulicama?

  15. Svi koji ne placaju porez moraju biti kaznjeni kao i oni koji ne izdaju fiskalne racune, jedino se tako moze uspostaviti red !

  16. Više inspektora,puno strožije kazne i duža zabrana rada mogli bi dati bolje rezultate .Na svest ne treba računati nismo još zreli za to ,samo treba da se udari po dzepu.

  17. Aca1:Bedžet će se puniti samo ako mi ispunjavamo svoje obaveze i na vreme uplaćivali svoje poreze.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.