Vučić: Narodna banka Srbije kupila pet tona zlata za 350 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Demagogija faktičkog predsednika SNS.Nije objasnio da li je u pitanju zlato iz Bora, tj.NAŠE zlato koje nam Kinezi prodaju pod nepovoljnim uslovima!

  2. Blago nama ,kupujemo naše zlato iz naše zemlje iskopsno a kinezi neka odnose naše bogatstvo Srbija kolonija u dvadesetprvom veku

  3. Ајде то што купују, то је похвално, свака част за то. Све јаче земље купују злато. Али што форсира ту мрачну причу о лошим временима и утерује страх људима, нелагодност и панику, то ми се не свиђа.

  4. Da, kupili srpsko zlato od Kineza.Naravno po berzanskim cenama. Pljacka se nastavlja.

  5. Ako je to zlato u Londonu ili Fort-Worthu pozdravi se s njim, samo ukoliko ga čuvate u Srbiji onda ga računajte svojim.

  6. „Vučić: Narodna banka Srbije kupila pet tona zlata za 350 miliona evra..“
    – Jel od Kineza !? Ono „naše“ iz Bora i Majdanpeka !?

  7. Evo sada funkcije direktor NBS i ministarsvo finansija. Jadnik nije mu lako sve mora sam

  8. Ako Bog neda, tako ce ovaj da najavi i da smo kupili litijum od Rio Tinta

  9. Za tu količinu zlata berzanska cena je 67€ /gr.
    Opet se „malo“ ugradili ali … ima za sve njih ! Ananas… ono !

  10. Prvo si dao Kinezima da ga odnesu za dzabe, a onda si otkupio nase zlato. Pa to je genijalno..

  11. Cena zlata se zna tako da prostom matematikom izracunamo da je neko stavio u dzep 15 milona evra..da ne spominjem koliko odnose svaki dan..i da ne jede se zlato,seljake ste unistili,niko ne zna da pokrene popjuprivredu,to je nas jedini spas,al ode i vojvodina uskoro…

  12. Predsedsednice, jer to nase zlato kupujemo od Kineza. Bravo domacine. Tako se prirodni resursi poklanjaju a onda kupuju. Svaka cast za novog doktora ekonomskih nauka

  13. 15 miliona evra se ugradila SNS kamarila, 90% sansi da su kupili nase zlato od kineza i da ga ne cuvaju u Srbiji sto znaci kao i da nisu kupili, sutra nismo po volji zapada puj pik ne vazi.
    Apsolutno treba imati zlato al ne na ovakav nacin, a to sto plasi narod sa nekim teskim vremenima je takodje uzas, pa imas sve poluge moci manevrisi da ne budu teska vremena.
    Pljacka se nastavlja.

  14. Poklonis kinezima rudnike ugradis se kupis od kineza nase zlato ugradis se podignes od kineza kredit za tu kupovinu ugradis se tako ce biti sa litijumom niklio bakrom a onda ce kinezi i ostali prodati srbiju na sajtu dobos nekretnine

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.