Kina po privrednom značaju za Srbiju parira Zapadu

Treći forum gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i Kine, 16+1

Ostavite komentar


  1. Ponovo neosnovano samohvalisanje. Niti Srbija napreduje (pod vođstvom kriminalaca iz SNS-a samo pljačka napreduje) niti Kina vidi Srbiju kao ključnu zemlju regiona. Kineske planirane investicije u Hrvatskoj su neuporedivo veće i značajnije od angažovanja u Srbiji. Srbija će Kinezima poslužiti za plasman loših (po nas) kredita i kao transportna, usputna, stanica a u Hrvatskoj se planiraju ozbiljne i strateške investicije. Ali, kao po običaju, od naprednih mafijaša čujemo samo laži i obmane.

  2. Kina će uvek parirati Zapadu jer je najveća i najrazvijenija država na svetu. Kina diktira ekonomiju SAD. SAD je znatno oslabljena i ne može SAD da bude vele sila, sada je to Kina.

  3. Kina je nesumnjivo nas ogroman prijatelj i neko ko nam je mnogo pomogao onda kada smo bili na dnu. Kina je prepoznala nas potencijal i dovela mnoge investitore u nasu zemlju!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.