Vučić: Nemačka najveći partner

Ostavite komentar


  1. A nakon Italije sledi i Nemacka. Bravo! Nemacka je veoma jaka ekonomska zemlja, treba je imati za prijatelja i za saradnju.

  2. Na stranu ova demagogija sa nosenjem zastitnog slema zbog prisutnog fotoreportera ali kako je uspela da nadje roze slem (da joj se slaze sa u zuto ofarbanom kosom i karminom za usne, puder da zanemarimo)? Ti slemovi se dizajniraju prema vrsti rada koji korisnik treba da obavlja i tu faktor moze da bude i boja ali to nije nikada roze boja.

  3. " Haljinica boje lila…" Ovi ne mogu bez Pinka pa i zaštitnu odeću farbaju u toj boji.

  4. Nikako da ukapiram zasto ce slemovi na gradilistima puteva. I predsednik se isto cudi a njegovi ga ne slede. Mora da ocekuju kisu.

  5. Наравно,АВ је платио казну за неношење, по закону обавезног шлема:-Гашићеву "донацију" проследио је Андреју!!!

  6. Аца-Боцаса:Ја и главу дајем за – пинк медије!-Шлем сам поклонио тузликозумузли!

Ostavite komentar


Ekonomija

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine 8

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine

Kompanija HBIS grupa Serbia Iron & Steel u čijem vlasništvu je železara u Smederevu saopštila je da su se našli pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog zagađenja vazduha podnete za prekršaje načinjene 2021. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.