Vučić: Nova politika Vlade biće politika ulaganja

U Jagodini položen kamen temeljac za novi pogon italijanske kompanije "Aunde"

Ostavite komentar


  1. Naravno da su ovakve investicije pozeljne i podrzavam podtsicajue vlade da se kod nas pojavi jos vise investitora.

  2. Svakim novim kamenom temeljcem smanjice se broj nezaposlenih ljudi, a povećaće se broj ljudi koji će bolje živeti.

  3. Napokon je na vlasti neko ko zna da razmišlja razumno i ko je sposoban da građanima Srbije obezbedi bolji život.

  4. Jako mi je drago što napokon imamo mogućnost da ulažemo u našu zemlju, i da na taj način doprinosimo njenom razvoju.

  5. Sa politikom stednje i ulaganja u razvoj industije Srbija ce moci da ocekuje napredak. Vlada ce nastojati da se takve politike pridrzava i u narednom periodu jer su zapocete reforme dale prve pozitivne rezultate.

  6. Gospodine predsednice,vreme ja da se definitivno manete podsticajne politike u reziji gospodina Palme jer ukoliko nekome padne na pamet pa sacini strucnu, na naucnoj osnovi zasnovanu analizu plasmana i trosenja narodnih para a narocito onih poreskih obaveznika, koja mu je najpre davao,gospodin Dacic,njegov koalicioni partner,kao premijer vlade Srbije,sto i nije za cudenje a sada i Vi, u istoj ulozi, bez ikakvih valjanih i strucnih projekata,sto je katastrofalno pogresno ako se ima u vidu cinjenica o ponudi koju Vasa Vlada ima po pitanju resenju problema osposobljenja FKS-a u Jagodini za proizvodnju na optimalnom nivou i zaposljenja vise od 2.500 novih radnika u reziji domacih investitora i to sopstvenim investicionim sredstvima, znatno manjim od onih poreskih obaveznika,do sada utrosenih u Ritu/zoni i povecanja proizvodnje ovog kolektiva sa 6000 tona godisnje,odnosno 35,0 miliona evra na maksimalno 45.000 tona i 250.0 miliona evra sa realizacijom 65 na inostranom i 35 % na domacem trzistu.
    Imajuci sve ovo u vidu,gospodine predsednice krajnje je vrema da prilikom odlucivanja o trosenja narodnih para imate makar isti ako ne i bolji arsin trosenja od trosenja sopstvenih para sto u ovom slucaju ni izbliza nije slucaj,naravno na katastrofalnu stetu poreskih obaveznika koji zive vec sada u krajnjoj bedi i nemastini.Na Vasem mestu, upozorenje gospodina Palme o konopcetu na gusu ipak licno bih shvatio ne samo kao ,,stos"….. shvatite krajnje ozbiljno.Konopce o gusu nije narod tek tako izmislio.

  7. Prošlo je vreme kada se u Srbiji zaduživalo, kralo i na sve moguće načine se država eksploatisala zarad lične koristi. Ovakav način vođenja države zaista ohrabruje.

  8. Samo pravilnim ulaganjem i vođenjem računa o svakom delu zemlje ravnomerno, možemo i da očekujemo dobre rezultate, a na dobrom smo putu za to.

  9. Aleksandar Vučić je za mnogo kraće vreme više toga uradio za Srbiju nego svi njegovi prethodnici zajedno. Treba da ih je sramota.

  10. Dovođenjem novih investitora i otvaranjem novih radnih mesta doprineće se znatno boljem životu građana Srbije u narednom periodu.

  11. Treba krenuti s a nizom kapitalnih infrastrukturnih projekata, kliničlki centri, magistrale, Fruškogoski koridor, pruga Beograd- Budimpašta, magistralni autoputevi Beograd- Makedonija, -Beograd -Crna Gora…

  12. Pored infrastrukturnih projekata u kapitalne investicije države uvesti i otvaranje pogona domaćih i stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

  13. Rezultati Vlade Srbije su vidljivi na svakom koraku, što po broju novih investicija, što po ulaganjim u infrastrukturu najpre saobraćajnu.

  14. Политика Владе Србије је створити услове за привлачење што већег броја страних компанија и запошљавање што више наших грађана у чему у потпуности успева.

  15. U protekle dve godine postavljeni su temelji moderne srpske ekonomije i merama štednje deficit je spušten ispod dva odsto, malo li je?

  16. Srbija se iz dana u dan bogati novim investitorima i fabrikama.Bravo ljudima treba dati sansu za bolji zivot i zaposliti ih.

  17. Ulaganja su ya koja smanjuju nezaposlenost i doprinose povecanju privrednog rasta

  18. Bez ulaganja nema isplativosti bilo cega..ulozicemo mi novac i oni ce ali ce ga oni vratiti Srbiji vrlo brzo na vise nacina i nismo nikako na gubitku.

  19. moramo tako ako hocemo da imamo napredak,ulaganje u investicije i nova radna mesta se uvek visestruko isplati

  20. Otvaranje fabrika moze samo da pomogne ljudima i našoj deci da rastu u modernoj i savremenoj Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.