Vučić obišao radove na izgradnji brze saobraćajnice „Osmeh Vojvodine“ i najavio veća ulaganja u izgradnju i održavanje puteva

Ostavite komentar


  1. On je Vlasnik firmi, koji dobijaju tendere, posle angažuje pod-izvođače, ponovo svoje, usput uzima lepu proviziju i tako redim, sve ostaje sebi, ali sve to dinkić „pegla“ iz emirata!
    Još samo da predsednik pored islama uzme i veru kineza, onda kartel nesme da tone!

  2. ne shvata da Vojvodini ne treba osmeh, nego da pare iz našeg džepa ostane u našem džepu, našoj deci, našim institucijama, ne sve se „odliva“ za Beograd! Zar smo toliko neobrazovani da nama treba neko da upravlja iz BG, jer mi ne znamo šta je dobro za nas? E, špajza, zamrzivača i napunjenog kofera iz rodnog kraja odakle se vraća posle vikenda, niko se ne odriče!
    Hajde >Beograđani, tovite svinje, držite piliće, pravite sir, kajmak, berite i sušite šljive u soliterima, na Beogradu na vodi!Imate za pevače zarad narodnog veselja na trgovima? Odakle? Od naroda! Niko normalan ne arči svoje pare! Kad neko baca pare muzici, nije se ozniojao za te pare!
    O žitu, šećeru, brašnu, suncokretu, i ostalom da ne pričamo!
    Napravite ispod Narodne Skupštine o svoje pare PKB za skupštinski restoran!

  3. Područje oko Bačkog Brega vrvi od policije, nadleću ga helikopteri… PreCednik ne veruje svom ljubljenom narodu. Kralj Ibi u Srbistanu.

  4. Aha, pa onda moliću obavestite Vesića da se put ipak zove „Osmeh Vojvodine“, a ne „Osmeh Srbije“, kako ga on naziva i najavljuje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.