Vučić objavio koliko je koštao „Prokop“ i najavio nove pruge (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. За овако нешто битно и велелепно као Прокоп није битно колико је уложено већ колико је Прокоп важан за Београд и Србију.

  2. Prokop je jedan od najlepših projekta koje je zahvaljujući Predsedniku Vučiću i Vladi Srbije danas dobio Beograd.

  3. Predsednik ulaže u državu, a ne uzima novac za sebe, kao predhodna vlast koja pokušava opet to da uradi terajući narod da glasa za njih.

  4. Jedina dva infrastrukturna projekta DOS-a koja su ostvarena u to vreme je deonica Koridora 10 iz njive u njivu i najskuplji most na svetu bez pristupnih saobraćajnica. I to je to, lestvica koja je tako niska, da bi je zemlje subsaharske Afrike za 12 godina vojne diktature prestigle, a ne jedna evropska zemlja koja je očekivala da će joj biti potrebne dve godine da bude deo EU. I to govorim u kontekstu tranzicione decenije koju su pojeli skakavci koja se namerno zaboravlja kada krene da se pljuje ova epoha.

  5. Jedan mali savet.Nebacajte pare na Informer nego Ustav Srbije u šake da vidite šta su ovlašćenja predsednika.Ali da znate u ustavu nema slike

  6. Kolko kosta moravski koridor…ima li kraja pranju para rasipnistvu 600miliona evra je trenutno uvecana cena tamo se turci svrckaju da im prode dan…i tu nije kraj …

  7. Sve je to lepo,Srbiji trbaju i pruge i putevi i stanice i jos mnogo toga ali treba i rec struke.Beograd je imao z.stanicu kao Budimpesta njihova je za ponos i u funkciji a mi smo zarad hira nasu otpisali a ulozili u novu umesto da smo te pare usmerili npr. za popravku dotrjalih pruga po Vijvodini i jugu Srbije. Za vodjenje domacinstva (drzave) potreban je domacin a mi toga u nasoj politici nemamo ili ga ja ne vidim.

  8. Čudi me ovoliki broj sns botova u komentarima ali demokratski što ste to objavili .

  9. Predsedniče, i u Istočnoj Srbiji žive ljudi!

    Lepo je što je predsednik pustio železničku stanicu „Prokop“ i gradiće brze pruge, kupovina brzih vozova i puteve u Vojvodini, ali je on ipak zaboravio da postoji Istočna Srbija ili iz nekih razloga neće da se seti. On je doveo kineze za gazde RTB Bor, koji im je poklonio. Povečavajući proizvodnju kinezi su uništili putnu infrastruktura Timočke krajine. Železnica ne funkcioniše za putnički saobraćaj od Zaječara do Požarevca, jer tutnje teretni vagoni. Na prugama u Istočnoj Srbiji desila se u zadnjoj godini dana desetak iskliznuća u kojoj ima i žrtve zbog dotrajalosti pruga. Obaveštavam predsednika da u istočnoj Srbiji žive ljudi, koji uredno plaćaju porez i glasaju uglavnom za njega, a da li će glasati i na dalje, ne zna se, valjda će se osvestiti. Seti se predsedniče da napraviš put u prelepoj Timočkoj krajini, a ne autoput, zbog naše skromnosti i sredi nam železnicu kako bi mogli da putujemo do Beograda i nazad, kao pre trideset godina u vreme vašeg idola druga Tita.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.