Vučić: Od 2024. godine brzom prugom od Beograda do Budimpešte za dva sata i 45 minuta

Ostavite komentar


    1. Koridor 10, auto put Miloš Veliki, obnova vojske i njeno preonaoružavanje, suficit u budzetu,, strane investicije, jel su i to laži i gluposti,ili opipljivi dokazi?!

      1. Kao i Nemačka ’30 prošlog veka, prvo putevi, zatim vojska, pa objedinjenje vlasti u liku jednog čoveka… Istorija može mnogo toga da nas nauči.

  1. Ja stvarno ovom coveku zavidim,moze da laze,lupa gluposti i nikom nista.

  2. Ja obećavam da ćemo 2037 poslati kosmonaute na mesec. Naravno ako me podržite na izborima.

    1. Čuj Mesec, ako glasate za mene, 2031 otvaram hotel na planeti Vulkan, već sam u pregovorima sa ambasadorom Spokom.
      A majstor Yoda mi daje garanciju da nas Dart Weider neće prisiljavati da priznamo Kosovo.

    1. Neki su pričali da će preko noći promeniti Srbiju na bolje, pa ih eno sada bojkotuju.

  3. Najvise mi se svidja ono : za pola sata do Novog Sada , pa konacno da odem na Najlon pijacu . Da li ce taj voz da prolazi kroz Šid pa konačno da odem i do Save Šumanovića , onako ko čovek , gospodski . Da vidim njegovu kuću iako je do sada uvek bila posećena njegova izložba u Domu Vojske ali ipak Šumanović i Šid , koliko se sećam imao je jedan divan u doborezu kredenac , to sam dobro zapamtila sa nekih davnih slika , to je On, Sava i Šid , njegova kuca , da zamisljam njegovu mamu i njega , putovanje do Pariza, vracanje u Šid , kako je sve to bilo . Pa onda kafica u nekoj lepoj starinskoj Šidskoj kafanici .
    Danas je recimo bila divna emisija na RTS2 o Salasima u Vojvodini , mozda ce voz i pored nekih Salasa da prolazi pa da se prenoci ili ostane pet sest dana na istima. To bi bio dobar odmor .

  4. ovo je trebalo biti gotovo ako se setimo obećanja iz 2015. godine. Prvo su ga obećali za 2018. pa pomerili za 2022. a sada ga pomeraju za 2024. godinu. Dakle isto kao i sa platama, posle 5 lažnih obećanja tek iz 6. pokušaja su uradili što su obećali. a ovce glasaju.

  5. Pred predsedničke izbore će da laže da će voz da krene za neki dan kao i metro u Beogradu a posle da će voz da krene 2028. jer neki ugovori nisu dobri. Ko može da veruje ovom notrornom lažovu i manipulatoru, neka glasa za njega, Svaki pristojan čovek i sa malo zdrave pameti sigurno neće.

  6. Baš lepo, brže će bežati mladi, lepi i pamerni iz ove Ludare.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.