Vučić: Od februara iduće godine vožnja prugom od Beograda do Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Dva najlepša grada Beograd i Novi Sad, divno što ćemo imati mogućnost za tako malo vremena da stignemo zaista sjajno.

  2. A 2016. je rekao da ćemo 2018. od Beograda do Budimpešte putovati za dva i po sdata! Čovek koji nem blage veze ni sa čim, a postavlja sse kao da se u sve razume….

  3. Gospodine predsedniče mašinovodje i više od 50 % zaposlenih imaju 32.000 din kako mislite da zaposleni rade za tako male plate?
    Upoznati se sa problemima na Železnici preduzmite nešto u rešavanju nagomilanih problema.
    Svi okreću glavu i prave se da ne vide haos u železničkom saobraćaju.

  4. A koja budala će platiti tu kartu od 1.000 dinara??? Ja za 1.000 dinara stignem SAM kolima sa adrese u NS na adresu u BG, umesto da me istovare u onoj rupčagi iz koje je umetnost izvući se.

  5. Brza pruga Beograd – Nova Pazova privuće strane investitore, što znači otvaranje novih radnih mesta i bolji život građana.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.